Reclamebureau in Maaseik op maat van je marketingnoden

We zorgen voor een sterke strategie én een sterk merkverhaal

Neem contact op

Ga all-in met OMcollective als reclamebureau in Maaseik

De uitdagingen die op je pad komen in de razendsnel evoluerende digitale wereld zijn niet min. Dé challenge voor elk merk dit decennium is met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken.

Wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien, welke on- en offline doelen je ook voor ogen hebt (meer verkoop, kwaliteitsvolle leads genereren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie). Als full service reclamebureau focussen we op vijf pijlers: strategie, branding, on-en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. In elk domein bouwden we de nodige knowhow op om erin uit te blinken. We zijn er fier op. En die kennis gebruiken we om andere bedrijven vooruit te helpen.

Als reclamebureau focust OMcollective zich op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt het de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Aan standaardpakketten doen we niet mee, wel aan maatwerk. Tot de klantenportefeuille behoren namen uit automotive, retail, bank & financiën en e-commerce, met bedrijven als Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Onze strategische aandachtspunten

 

Strategie

Weet je waar je naartoe wil? Dat is een goed begin. Maar de weg ernaartoe uitstippelen, is nog iets anders. De vertaling van je businessdoelstellingen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie is de start van dat proces.
 

Branding

Als merk wil je een positie innemen op de markt die je onderscheidt van de concurrentie. Een sterke merkidentiteit en -verhaal is hierbij onmisbaar. We besteden er dan ook veel aandacht aan. Met het logo, de kleuren, de tone of voice en storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Klaar om te scoren met je verhaal en identiteit? Hoog tijd om je boodschap te verspreiden over alle dragers heen. Visitekaartjes, bedrijfsgevels, winkelpunten, mailings of je website. Waarover het ook gaat, de cirkel van de customer journey moet rond zijn. In die journey speelt jouw website trouwens één van de belangrijkste rollen. Het verenigen van de juiste expertises ligt aan de bron van een goede website. Bij OMcollective bouwen developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters samen aan een resultaatgerichte website.
 

Performance marketing

Van een sterke strategie maken wij een sterk verhaal. We vertalen het daarna naar een concreet plan met tastbare doelstellingen. Alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten worden grondig geanalyseerd én geoptimaliseerd door ons reclamebureau in Maaseik. Hiervoor doen we altijd beroep op een omnichannelstrategie. Die zetten we in om ambitieuze doelstellingen te behalen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, een uitdagende en tegelijkertijd belangrijke discipline. Consistente, daadkrachtige en duidelijke communicatie speelt in het voordeel van ieder bedrijf. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes waarbij de juiste media ingezet worden? Het zijn slecht een paar zaken die wij voor onze rekening nemen. Hiervoor zetten we ons eigen studioteam in. We make your brand shine!
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

Het is voor ons als digital nomads geen optie om maar op één plaats aanwezig te zijn. Daarom is ons reclamebureau overal, ook in Maaseik. Hoewel het hoofdkantoor zich in Sint-Niklaas bevindt, zijn we in realiteit steeds in de buurt. Je bereikt ons altijd online.
 

Graag eens van gedachten wisselen met ons reclamebureau? Contacteer ons

Onze experts helpen je graag