Reclamebureau in Hasselt

Hoe een sterke strategie verandert in een sterk merkverhaal

Neem contact op

OMcollective gaat all-in als reclamebureau in Hasselt

De uitdagingen die in de razendsnel evoluerende digitale wereld op je pad komen, zijn niet min. Boven de concurrentie met kop en schouders uitsteken als merk is dé challenge van dit decennium.

Wat je on- en offline doelstellingen ook mogen zijn (meer verkoop, kwaliteitsvolle leads genereren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie), wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien. Als full service reclamebureau ligt onze focus op vijf pijlers: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. We hebben de nodige knowhow opgebouwd om uit te blinken in elk van die domeinen. Dat is onze fier. En met die kennis helpen we andere bedrijven vooruit.

Als reclamebureau focust OMcollective zich op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt het de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. We doen niet aan standaardpakketten, maar leveren wel maatwerk. We werken voor bedrijven uit diverse sectoren (automotive, retail, bank en financiën, e-commerce). Tot de klantenportefeuille behoren namen zoals Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Hoe we jouw marketingvraag aanpakken

 

Strategie

Weten waar je naartoe wil, is een goed begin. Toch is de weg ernaartoe uitstippelen een pak moeilijker. Samen vormen we je businessdoelstellingen om naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Als merk wil je een onderscheidende positionering innemen op de markt. Dat kan met je merkidentiteit en -verhaal, iets waar we veel aandacht aan besteden. Met het logo, de kleuren, de tone of voice en storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Zijn je verhaal en identiteit aangescherpt? Hoog tijd om je boodschap te verspreiden over alle dragers heen. De cirkel van de customer journey moet rond zijn, of het nu gaat over winkelpunten, bedrijfsgevels, visitekaartjes, mailings of je website. Jouw website speelt bovendien één van de belangrijkste rollen in die journey. Breng je de juiste expertises samen, dan ontstaat er een krachtige website. Developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters werken bij OMcollective samen aan een resultaatgerichte website.
 

Performance marketing

Een sterke strategie zetten wij om in een sterk verhaal. Vervolgens maken we een concreet plan met tastbare doelstellingen. Alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten worden onder de loep genomen door ons reclamebureau in Hasselt. Bovendien optimaliseren we waar nodig. Daarbij vertrekken we altijd vanuit een omnichannelstrategie richting ambitieuze doelen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, een uitdagende en tegelijkertijd belangrijke discipline. Ieder bedrijf haalt voordeel uit consistente, doortastende en heldere communicatie. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes afstemmen op de juiste media? Dat is slechts een kleine greep uit de zaken die wij voor onze rekening nemen. Ons eigen studioteam makes your brand shine.
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

Als digital nomads is het voor ons geen optie om maar op één plek beschikbaar te zijn. Daarom vind je ons reclamebureau overal, ook in Hasselt. Het hoofdkantoor staat dan wel in Sint-Niklaas, in realiteit zijn we altijd in de buurt. We zijn online altijd bereikbaar.
 

Wil je graag in gesprek gaan met ons reclamebureau? Neem contact op

Onze experts helpen je graag