Reclamebureau in Genk

Hoe een sterke strategie een sterk merkverhaal wordt

Neem contact op

Een reclamebureau in Genk voor jouw marketingnoden

De uitdagingen die in de razendsnel veranderende digitale wereld op je pad komen, zijn niet min. Met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken is dé challenge van dit decennium voor elk merk.

Wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien, wat je on- en offline doelstellingen ook mogen zijn (meer verkoop, kwalitatieve leads genereren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie). Als full service reclamebureau focussen we op vijf pijlers: strategie, branding, on-en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. In elk domein bouwden we de nodige knowhow op om erin uit te blinken. Dat is onze trots. En met die kennis willen we bedrijven ondersteunen.

Als reclamebureau richt OMcollective zich op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt het de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Geen standaardpakketten bij ons, maar wel maatwerk. We werken voor bedrijven uit diverse sectoren (automotive, retail, bank en financiën, e-commerce). Tot de klantenportefeuille behoren namen zoals Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

De essentie van jouw reclamestrategie

 

Strategie

Weet je waar je naartoe wil? Dat is alvast een goed begin. Maar de weg ernaartoe uitstippelen, is wat anders. We vertalen samen je businessdoelstellingen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Met je merk wil je een onderscheidende positie op de markt innemen. Dat doe je met je merkidentiteit en -verhaal. Daar besteden we veel aandacht aan. We brengen ze tot leven met het logo, de kleuren, de tone of voice en storytelling.
 

On- en offline touchpoints

Je verhaal en identiteit staan on point? Dan is het hoog tijd om ze over alle dragers heen door te trekken. De cirkel van de customer journey moet rond zijn, of het nu gaat over visitekaartjes, winkelpunten, mailings of je website. Eén van de belangrijkste touchpoints in die journey is trouwens jouw website. Breng je de juiste expertises samen, dan ontstaat er een krachtige website. Bij OMcollective werken developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters samen aan een resultaatgerichte website.
 

Performance marketing

Van een sterke strategie maken wij een sterk verhaal. De volgende stap is een concreet plan met tastbare doelen. Alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten worden onder de loep genomen en geoptimaliseerd door ons reclamebureau in Genk. Daarbij vertrekken we altijd vanuit een omnichannelstrategie richting ambitieuze doelen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, een uitdagende, maar o zo belangrijke discipline. Consistente, doortastende en heldere communicatie speelt in het voordeel van ieder bedrijf. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes waarbij de juiste media ingezet worden? Het zijn maar een paar van de zaken die we voor onze rekening nemen. We werken hiervoor met een eigen studioteam. We make your brand shine!
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

We profileren ons als digital nomads. Het is dan ook geen optie voor ons om maar op ééns plek beschikbaar te zijn. Je vindt ons reclamebureau daarom overal, ook in Genk. In Sint-Niklaas bevindt zich het hoofdkantoor, maar in realiteit zijn we altijd in de buurt. Online bereik je ons altijd.
 

Wil je eens ideeën uitwisselen met ons reclamebureau? Neem nu contact op

Onze experts helpen je graag