Reclamebureau in Lommel op maat van je marketingnoden

We maken van een sterke strategie een sterk merkverhaal

Neem contact op

OMcollective gaat all-in als reclamebureau in Lommel

De uitdagingen die in de razendsnel evoluerende digitale wereld op je pad komen, zijn niet min. Met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken als merk is dé challenge van dit decennium.

Wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien, welke on- en offline doelen je ook wil behalen (meer verkoop, kwaliteitsvolle leads produceren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie). De focus komt in ons full service reclamebureau te liggen op vijf pijlers: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. In elk van die domeinen hebben we de nodige knowhow aangelegd om erin uit te blinken. Daar mogen we best fier op zijn. En met die kennis helpen we andere bedrijven vooruit.

OMcollective richt zich als reclamebureau op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Wij leveren maatwerk en doen niet aan standaardpakketten. In onze klantenportefeuille zitten diverse sectoren (automotive, retail, bank & financiën, e-commerce) en namen zoals Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

De essentie van jouw reclamestrategie

 

Strategie

Weten waar je naartoe wil, da’s een goed begin. Maar die weg ernaartoe uitstippelen is een pak moeilijker. Samen zetten we de eerste stappen om je businessdoelstellingen te vertalen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Als merk wil je een positie innemen op de markt die je onderscheidt van de concurrentie. Dat doe je met je merkidentiteit en -verhaal. Daar besteden we veel aandacht aan. Met het logo, de kleuren, de tone of voice en storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Je verhaal en identiteit staan op punt? Dan is het hoog tijd om ze over alle dragers heen door te trekken. Waarover het ook gaat (winkelpunten, bedrijfsgevels, visitekaartjes, mailings of je website), de cirkel van de customer journey moet rond zijn. Jouw website speelt trouwens de hoofdrol in die journey. De kracht van een goede website ligt in het combineren van de juiste expertises. Developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters werken bij OMcollective samen aan een resultaatgerichte website.
 

Performance marketing

Wij maken van een sterke strategie een sterk verhaal. De volgende stap is een concreet plan met tastbare doelstellingen. Alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten worden grondig geanalyseerd én geoptimaliseerd door ons reclamebureau in Lommel. We vertrekken hierbij steeds vanuit een omnichannelstrategie en werken richting ambitieuze doelstellingen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, een uitdagende en tegelijkertijd belangrijke discipline. Consistente, daadkrachtige en duidelijke communicatie speelt in het voordeel van ieder bedrijf. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes voor de juiste media inzetten? Het zijn slecht een paar zaken die wij voor onze rekening nemen. We werken hiervoor met een eigen studioteam. We make your brand shine!
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

Als digital nomads is het voor ons geen optie om maar op één plaats beschikbaar te zijn. Ons reclamebureau is daarom overal, ook in Lommel. Hoewel het hoofdkantoor zich in Sint-Niklaas bevindt, zijn we in realiteit steeds in de buurt. Online bereik je ons altijd.
 

In gesprek gaan met ons reclamebureau? Neem nu contact op

Onze experts helpen je graag