Reclamebureau in Houthalen op maat van je marketingnoden

We zorgen voor een sterke strategie én een sterk merkverhaal

Neem contact op

Het reclamebureau in Houthalen voor al jouw marketingnoden

De uitdagingen die in de razendsnel evoluerende digitale wereld op je pad komen, zijn niet min. Boven de concurrentie met kop en schouders uitsteken als merk is dé challenge van dit decennium.

Wat voor on- en offlinedoelstellingen je ook wil bereiken (meer verkoop, kwaliteitsvolle leads produceren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie), wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien. In ons full service reclamebureau staan vijf pijlers centraal: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. We hebben de nodige knowhow opgebouwd om uit te blinken in elk van die domeinen. We zijn er fier op. En op die kennis vertrouwen we om andere bedrijven vooruit te helpen.

OMcollective richt zich als reclamebureau op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Aan standaardpakketten doen we niet mee, wel aan maatwerk. Tot de klantenportefeuille behoren sectoren als automotive, retail, bank en financiën en e-commerce, met namen zoals Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Onze strategische aandachtspunten

 

Strategie

Weet je waar je naartoe wil? Dat is alvast een goed begin. Toch is de weg ernaartoe uitknobbelen iets helemaal anders. Het proces start bij de vertaling van je businessdoelstellingen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Een onderscheidende positie inpakken op de markt? Daar ga je voor als merk. Een sterke merkidentiteit en -verhaal is hierbij onmisbaar. We besteden er dan ook veel aandacht aan. Met het logo, de kleuren, de tone of voice en storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Zijn je verhaal en identiteit aangescherpt? Dan is het hoog tijd om ze over alle dragers heen door te trekken. Waarover het ook gaat (winkelpunten, bedrijfsgevels, visitekaartjes, mailings of je website), de cirkel van de customer journey moet rond zijn. In die journey speelt jouw website trouwens één van de belangrijkste rollen. Een goede website creëer je door het samenbrengen van de juiste expertises. Door de samenwerking van developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters garandeert OMcollective resultaatgerichte websites.
 

Performance marketing

Van een sterke strategie maken wij een sterk verhaal. Vervolgens vertalen we het naar een concreet plan met tastbare doelstellingen. Ons reclamebureau in Houthalen analyseert en optimaliseert alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten. Daarbij ligt ons vertrekpunt steeds bij een omnichannelstrategie, waarbij we richting ambitieuze doelen werken die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Een uitdagende en belangrijke discipline, zo kan je bedrijfscommunicatie zeker noemen. Consistente, doortastende en heldere communicatie is cruciaal voor ieder bedrijf. Media voorzien van de juiste creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes? Dat is slechts een kleine greep uit de zaken die wij voor onze rekening nemen. Daarvoor werken we met een eigen studioteam. We make your brand shine.
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

We profileren ons als digital nomads. Het is dan ook geen optie voor ons om maar op ééns plaats beschikbaar te zijn. Ons reclamebureau is daarom overal, ook in Houthalen. Hoewel het hoofdkantoor zich in Sint-Niklaas bevindt, zijn we in realiteit altijd in de buurt. Online zijn we altijd bereikbaar.
 

Wil je graag in gesprek gaan met ons reclamebureau? Neem contact op

Onze experts helpen je graag