Reclamebureau in Scherpenheuvel-Zichem

Van een sterke strategie naar een sterk merkverhaal

Neem contact op

OMcollective reclamebureau in Scherpenheuvel-Zichem, van idee tot strategie

In de razendsnel evoluerende digitale wereld zijn de uitdagingen die op je pad komen niet min. Met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken als merk is dé challenge van dit decennium.

Wat voor on- en offlinedoelstellingen je ook wil bereiken (meer verkoop, kwaliteitsvolle leads produceren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie), wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien. Als full service reclamebureau leggen we de focus op vijf pijlers: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. In elk domein bouwden we de nodige knowhow op om erin uit te blinken. We zijn er fier op. En die kennis? Die zetten we in om andere bedrijven vooruit te helpen.

Als reclamebureau focust OMcollective zich op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt het de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Bij ons vind je geen standaardpakketten, maar wel maatwerk. Tot onze klantenportefeuille behoren diverse sectoren zoals automotive, retail, bank & financiën en e-commerce, met namen als Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Hoe we jouw marketingvraag aanpakken

 

Strategie

Weten welke richting je uit wil, da’s alvast een goed begin. Maar die weg ernaartoe uitdokteren is een pak moeilijker. We vertalen samen je businessdoelstellingen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Een onderscheidende positie innemen op de markt? Daar ga je voor als merk. We vormgeven jouw merkidentiteit en -verhaal. Met het logo, de kleuren en strategieën zoals storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Zijn je verhaal en identiteit aangescherpt? Hoog tijd om de vertaalslag te maken over alle dragers heen. Winkelpunten, visitekaartjes, mailings of je website. De cirkel van de customer journey moet rond zijn, waarover het ook gaat. Eén van de belangrijkste touchpoints in die journey is bovendien jouw website. Aan de bron van een goede website ligt het combineren van de juiste expertises. Bij OMcollective slaan developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters de handen in elkaar om een resultaatgerichte website te bouwen.
 

Performance marketing

We zetten een sterke strategie om in een sterk verhaal. De volgende stap is een concreet plan met tastbare doelstellingen. Ons reclamebureau in Scherpenheuvel-Zichem analyseert alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten, én optimaliseert waar nodig. Hiervoor doen we steeds beroep op een omnichannelstrategie. Die zetten we in om ambitieuze doelstellingen te behalen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie is een uitdagende en tegelijkertijd belangrijke discipline. Consistente, doortastende en heldere communicatie speelt in het voordeel van ieder bedrijf. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes voor de juiste media afleveren? Deze en nog vele andere zaken nemen wij voor onze rekening. Daarvoor werken we met een eigen studioteam. We make your brand shine.
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

Het is voor ons als digital nomads geen optie om maar op één plaats aanwezig te zijn. Je vindt ons reclamebureau daarom overal, ook in Scherpenheuvel-Zichem. Hoewel het hoofdkantoor zich in Sint-Niklaas bevindt, zijn we in realiteit steeds in de buurt. Je bereikt ons altijd online.
 

Wil je graag met ons reclamebureau eens van gedachten wisselen? Contacteer ons

Onze experts helpen je graag