Future-proof reclamebureau in Eeklo

De balans tussen een sterke strategie en een sterk merkverhaal

Neem contact op

Ga all-in met OMcollective als reclamebureau in Eeklo

De uitdagingen die op je pad komen in de razendsnel veranderende digitale wereld zijn niet min. Boven de concurrentie met kop en schouders uitsteken als merk is dé challenge van dit decennium.

Wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien, welke on- en offline doelstellingen je ook voor ogen hebt (meer verkoop, kwaliteitsvolle leads genereren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie). Ons full service reclamebureau focust op vijf pijlers: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. In elk domein bouwden we de nodige knowhow op om erin uit te blinken. Daar zijn we trots op. En die kennis schakelen we in om bedrijven vooruit te helpen.

Als reclamebureau legt OMcollective zich toe op middelgrote en grote ondernemingen en bieden we de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk. Aan standaardpakketten doen we niet mee, wel aan maatwerk. In onze klantenportefeuille zitten diverse sectoren (automotive, retail, bank & financiën, e-commerce) en namen zoals Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Hoe we jouw marketingvraag aanpakken

 

Strategie

Weten welke richting je uit wil, is een goed begin. De weg ernaartoe uitdokteren, is nog iets helemaal anders. Het proces start bij de vertaling van je businessdoelstellingen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Een positie innemen die je onderscheidt van de concurrentie, daarvoor ga je als merk. Dat doe je met je merkidentiteit en -verhaal. Daar besteden we veel aandacht aan. Met het logo, de kleuren, de tone of voice en storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Klaar om te scoren met je verhaal en identiteit? Dan is het hoog tijd om ze over alle dragers heen door te trekken. Of het nu gaat over winkelpunten, bedrijfsgevels, visitekaartjes, mailings of je website, de cirkel van de customer journey moet rond zijn. In die journey is jouw website bovendien één van de belangrijkste touchpoints. De kracht van een goede website ligt in het verenigen van de juiste expertises. Developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters slaan bij OMcollective de handen in elkaar om een resultaatgerichte website te bouwen.
 

Performance marketing

We zetten een sterke strategie om in een sterk verhaal. Dat vertalen we daarna naar een concreet plan met tastbare doelstellingen. Alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten worden grondig geanalyseerd én geoptimaliseerd door ons reclamebureau in Eeklo. Ons vertrekpunt hierbij is altijd een omnichannelstrategie. Vervolgens werken we richting ambitieuze doelstellingen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, een uitdagende en tegelijkertijd belangrijke discipline. Ieder bedrijf haalt voordeel uit consistente, doortastende en duidelijke communicatie. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes aanleveren voor de juiste media? Deze en nog vele andere zaken nemen wij voor onze rekening. We werken hiervoor met een eigen studioteam. We make your brand shine!
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

Het is voor ons als digitals nomads geen optie om op slechts één plek aanwezig te zijn. Daarom is ons reclamebureau overal, ook in Eeklo. Het hoofdkantoor bevindt zich dan wel in Sint-Niklaas, in realiteit zijn we steeds in de buurt. Online zijn we altijd bereikbaar.
 

In gesprek gaan met ons reclamebureau? Neem contact op

Onze experts helpen je graag