Reclamebureau in Gentbrugge

We maken een sterk merkverhaal van een sterke strategie

Neem contact op

OMcollective reclamebureau in Gentbrugge, van idee tot strategie

De uitdagingen die in de razendsnel veranderende digitale wereld op je pad komen, zijn niet min. Dé challenge voor elk merk dit decennium is met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken.

Wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien, welke on- en offline doelen je ook voor ogen hebt (meer verkoop, kwalitatieve leads produceren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie). Ons full service reclamebureau focust op vijf pijlers: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. In elk van die domeinen verzamelden we de nodige knowhow om erin uit te blinken. We zijn er trots op. En met die kennis helpen we andere bedrijven vooruit.

OMcollective richt zich als reclamebureau op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt de beste oplossing voor elk marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Je vindt bij ons geen standaardpakketten, maar kan rekenen op maatwerk. Tot de klantenportefeuille behoren sectoren als automotive, retail, bank en financiën en e-commerce, met namen zoals Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Hoe we jouw marketingvraag aanpakken

 

Strategie

Weten welke richting je uit wil, da’s alvast een goed begin. Toch is de weg ernaartoe uitdokteren een pak moeilijker. Samen vertalen we je businessdoelstellingen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Als merk wil je een onderscheidende positionering inpakken op de markt. Dat doe je met je merkidentiteit en -verhaal. Daar besteden we veel aandacht aan. We geven ze kracht met een logo, kleuren, tone of voice en strategieën zoals storytelling.
 

On- en offline touchpoints

Klaar om te scoren met je verhaal en identiteit? Dan gaan we aan de slag en verspreiden je boodschap over alle dragers heen. Winkelpunten, visitekaartjes, mailings of je website. De cirkel van de customer journey moet rond zijn, waarover het ook gaat. In die journey speelt jouw website trouwens één van de belangrijkste rollen. Breng je de juiste expertises samen, dan ontstaat er een krachtige website. Developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters werken bij OMcollective samen aan een resultaatgerichte website.
 

Performance marketing

We zetten een sterke strategie om in een sterk verhaal. Dat vertalen we nadien naar een concreet plan met tastbare doelen. Ons reclamebureau in Gentbrugge analyseert en optimaliseert alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten. Ons vertrekpunt hierbij is altijd een omnichannelstrategie. Vervolgens werken we richting ambitieuze doelen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, het is zowel een belangrijke als uitdagende discipline. Consistente, doortastende en heldere communicatie is voor ieder bedrijf onmisbaar. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes voor de juiste media inzetten? Dat is slechts een kleine greep uit de zaken die wij voor onze rekening nemen. Hiervoor zetten we ons eigen studioteam in. We make your brand shine!
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

We profileren ons als digital nomads. Het is dan ook geen optie voor ons om maar op ééns plaats beschikbaar te zijn. Je vindt ons reclamebureau daarom overal, ook in Gentbrugge. In Sint-Niklaas bevindt zich het hoofdkantoor, maar in realiteit zijn we altijd in de buurt. Online bereik je ons altijd.
 

Wil je eens ideeën uitwisselen met ons reclamebureau? Neem contact op

Onze experts helpen je graag