Webinar
Geschatte leestijd: 10 min.
Share:

Webinar: Blijf ook in 2021 scoren in Google

Tags:Google Core UpdateSEOWebinar

Google wordt elke dag slimmer en dat zal je geweten hebben. Om jouw pagina’s up and running te houden is het geen slecht plan de core updates van Google in de gaten te houden. Die geven je inzichten in hoe het algoritme van de zoekmachine te werk gaat bij het kwalificeren van jouw webpagina’s. De volgende update over de Core Web Vitals staat gepland in mei 2021. De Core Web Vitals zijn de graadmeters van Google om te bepalen of je website een positieve ervaring biedt.

Maar, wat heeft invloed op die Core Web Vitals factoren? Wat heeft Google precies aangekondigd over de update waarbij website-ervaring nog meer aan belang wint? En nog belangrijker: hoe kan je je als bedrijf nu al voorbereiden en de nodige stappen zetten om jouw website te laten voldoen aan de nieuwe vereisten? 

Vragen waarop de SEO-experten van OMcollective je een duidelijk antwoord geven tijdens de gratis webinar op 1 april.  Schuif mee aan de virtuele tafel om de webinar te volgen en live jouw vragen te stellen.

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 1 april 2021 van 11u tot 12u

Locatie: Webinargeek-platform

Prijs: gratis 

Sprekers

Pieter Serraris, Digital Marketing Consultant en SEO-expert bij OMcollective

Pieter heeft al meer dan 10 jaar ervaring in on- en offline communicatie, website optimalisatie, content marketing en SEO. Hij heeft een grote voorliefde voor SEO in de brede zin van het woord. Nadenken over welke strategieën het meest geschikt zijn om je rankings te verbeteren en je zichtbaarheid te vergroten, zijn zijn forte.

Perry van der Vrede, Digital Marketing Consultant en SEO-expert bij OMcollective

Een rot in het vak met 10 digitale jaren op de teller. Perry zoekt voortdurend naar slimme manieren om leads te genereren voor klanten. Creativiteit en techniek komen daarin samen, maar vooral het ‘nerdy’-kantje, dat is wat hij het meest geweldige vindt, vooral op SEO-vlak. 

Tijs Balcaen, Knowledge & Innovation Manager bij OMcollective

Al 8 jaar actief aan de slag met SEO en advertising. Tijs wordt graag uitgedaagd door nieuwigheden in kanalen en hij vindt het bijzonder fijn om in cijfers te duiken, resultaten te analyseren en te bekijken hoe klanten het maximale uit hun inspanningen kunnen halen.

Vorige Volgende

Dit interesseert je vast ook:

Blog

Een strategische blik op je marketingaanpak

Digital marketing strategist Tijs werpt een blik op 2024.

Lees meer
Artikel

OMcollective goes BUMP

Ons creatief studioteam trok naar het BUMP Festival in Kortrijk. Een overzicht van de sprekers en inzichten die het meeste zijn bijgebleven.

Lees artikel
Nieuws

News: consent mode V2 wordt verplicht door Google vanaf maart 2024

Wat is Google consent mode V2, waarom zou je het gebruiken, waarom moet je er nú mee aan de slag en wat gebeurt er als je dat niet doet.

Lees meer
Artikel

Link Tracking Protection in iOS 17: moet ik mij zorgen maken over dataverlies?

Apple rolt iOS 17 uit in september 2023 met Link Tracking Protection (LTP). Lees in onze blog de impact hiervan op je data.

Lees artikel