Webinar
Geschatte leestijd: 10 min.
Share:

Webinar: Waarom micromoments mapping essentieel is voor jouw contentstrategie.

Tags:content marketingcustomer journeymicromomentsWebinar

Als merk of bedrijf verstuur je waarschijnlijk al e-mailings, post je vaak op social media, schrijf je blogberichten of lanceer je misschien wel een podcastreeks. Met andere woorden: je hebt zeker en vast al heel wat content voorhanden of uitgewerkt. De vraag is: wanneer weet je als merk welke boodschap jouw (potentiële) klant wil te zien krijgen? En op welk moment?

Micromoments mapping brengt elk van die stappen in kaart. Vanaf het prille begin van een klantenjourney, naar de aankoop en tot het moment dat je klant een ambassadeur wordt. Wij leren je hoe je die bestaande content kan versnijden, welke nieuwe content je moet voorzien en hoe je die koppelt aan de juiste doelen en tijdstippen. Die mapping vormt de basis voor een succesvolle customer journey.

Opnieuw een boeiende webinar waarbij onze experten Anaïs Foriers en Maarten Clochet je doorheen hun stappenplan en methode loodsen, doorspekt met voorbeelden.

Deze live webinar is afgelopen.

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 25 november 2021 van 11u tot 12u

Locatie: Webinargeek-platform

Prijs: gratis 

Deze live webinar is afgelopen. Je kan wel de video-opname herbekijken. Klik daarvoor door op onderstaande link, laat je gegevens na en krijg toegang tot de opname.

Experten

Anaïs Foriers, Digital Marketing Consultant bij OMcollective

Anaïs heeft al meer dan 5 jaar ervaring in zowel on- als offline communicatie. Ze is een bijzonder creatieve spring-in-‘t-veld en ze kan zich goed inleven in de noden en denkwijzen van verschillende doelgroepen. Bovendien heeft ze een voorliefde voor alles wat met content te maken heeft, gaande van podcasts en video’s tot blogberichten. En bovenal: hoe je die content inzet via de juiste kanalen op de juiste momenten.

Maarten Clochet, Digital Marketing Strategist bij OMcollective

Maarten houdt ervan om situaties te analyseren, in kaart te brengen en van daaruit de juiste strategieën te bepalen. Dat alles in functie van de vooropgestelde doelstellingen. Hij combineert 10 jaar ervaring (waarvan 5 jaar inhouse ervaring en 5 jaar agency life) met een grote honger naar het voortdurend absorberen van informatie en een grote goesting om kennis te delen. Daardoor is Maarten de juiste man op de juiste plaats voor deze webinar.

Vorige Volgende

Dit interesseert je vast ook:

Artikel

OMconference: duurzaamheid is here to stay

OMconference pakt dit jaar uit met thema duurzame marketing. Waarom is dat zo en wat houdt dat precies in? Wel, dat lees je hier!

Lees artikel
Nieuws

News: Google zoekt de gulden middenweg

Google Analytics voldoet niet aan de GDPR-regulering die in Europa geldt. Nu is er een diplomatisch antwoord: Europese servers.

Lees meer
Nieuws

Social media trends voor 2024

Waar mag je je in 2024 aan verwachten in social media? Ontdek alle trends volgens ons social media expertiseteam.

Lees meer
Artikel

Back to the roots: het belang van SEO voor jouw onderneming

Je website SEO-proof maken en houden, vergt aandacht en opvolging. In deze blogpost zetten we de belangrijkste tips en tricks nog eens voor je op een rij.

Lees artikel
Q&A

Vraag en antwoord: bye bye Universal Analytics. Welcome GA4.

Alle antwoorden op de gestelde vragen tijdens de webinar over de nieuwe GA4 versie? Je vindt ze hier!

Lees meer
Nieuws

News: ken je het nieuwe Multisearch al?

Nieuw van Google: Multisearch, een zoekmethode die beeld en tekst combineert. Heel relevant voor je bedrijf als beelden belangrijk zijn in je business.

Lees meer
Artikel

Een exitstrategie op maat van jouw bedrijf

Ons team stak de koppen bij mekaar om een kader uit te werken waarmee we je een houvast willen geven in deze coronacrisis. Bereid je voor op goede cijfers!

Lees artikel
Blog

Een strategische blik op je marketingaanpak

Digital marketing strategist Tijs werpt een blik op 2024.