Webinar
Geschatte leestijd: 10 min.
Share:

Webinar: Programmatic advertising: doelgericht adverteren op premium kanalen voor ieders budget.

Tags:brandingCreatieperformanceprogrammaticprogrammatic advertisingWebinar

Programmatic advertising neemt een steeds grotere plaats in in het digitale landschap. Het heeft bovendien een ruim speelveld. Je kan met deze techniek bijvoorbeeld tv-spots op streaming diensten en connected tv programmeren, webbanners, video- en native content via premium krantensites tonen of audio via digitale radio of muziek streaming diensten verspreiden. En dat zijn nog maar een paar van de mogelijkheden. Waar je vroeger aangewezen was op dedicated mediacentrales, geeft programmatic je nu de vrijheid om die campagnes zélf op te zetten. En dat met een heel gerichte targeting en een creatieve touch. Jouw doelgroep krijgt op het juiste moment de juiste boodschap te zien. Programmatic is dus dé ideale manier om jouw branding boodschappen te verspreiden.

Voor veel marketeers is programmatic echter vaak nog onbekend terrein. En de ontwikkelingen van programmatic advertising staan niet stil. Hoog tijd dus om de basics van deze manier van adverteren toe te lichten.

Tijdens deze razend interessante webinar geven Jasper en Klaas een duidelijk beeld van wat programmatic adverteren is. Ze schetsen het huidige medialandschap, leggen uit waarvoor het kan ingezet worden, ze vertellen waarom het een interessante piste in jouw marketingmix kan zijn en hoe je die eerste concrete stappen zet. En welk budget je daarvoor best uittrekt.
Verwacht geen technische hoogstandjes, maar wel een toegankelijke introductie tot programmatic advertising.

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 10 maart 2022 van 11u tot 12u

Locatie: Webinargeek-platform

Prijs: gratis 

Experten

Jasper Schynkel, Digital Marketing Consultant bij OMcollective

Jasper is sinds 2017 actief in online marketing en maakt sinds vorig jaar deel uit van het OMcollective clubje. Naast een enorme interesse in alle online tools is hij ook gebeten door het strategische luik. Programmatic maakt dan ook vaak deel uit van strategische plannen waar hij aan meewerkt. Vooral de uitgebreide mogelijkheden op vlak van targeting en creatives maakt van programmatic voor hem een geliefde tool.

Klaas Verbeke, Digital Marketing Strategist bij OMcollective

Klaas is al een 3-tal jaren actief in het agentschapsleven en dat bevalt hem wel. Hij houdt ervan om nieuwigheden in de digitale business uit te testen en heeft een grote voorliefde voor advertising, data analyse en tracking. Hij wil de evoluties op de voet volgen, ze uiteraard testen en omzetten in de praktijk en zo de klanten vooruit helpen. Met andere woorden: de juiste man op de juiste plaats voor deze webinar.

Maarten Clochet, Innovation Manager bij OMcollective

Maarten houdt ervan om situaties te analyseren, in kaart te brengen en van daaruit de juiste strategieën te bepalen. Dat alles in functie van de vooropgestelde doelstellingen. Hij combineert 10 jaar ervaring (waarvan 5 jaar inhouse ervaring en 5 jaar agency life) met een grote honger naar het voortdurend absorberen van informatie en een grote goesting om kennis te delen. Maarten leidt als moderator mee de webinar in goede banen.

Vorige Volgende

Dit interesseert je vast ook:

Nieuws

News: de belangrijkste updates van Google Marketing Live 2024

Lees hier het belangrijkste nieuws van Google Marketing Live 2024.

Lees meer
Webinar

Webinar: Blijf ook in 2021 scoren in Google

Ben jij al mee met de aankomende Core Updates van Google?