Vaste werving.

De geknipte digitale collega voor jouw team. Die zoeken én vinden wij!

Onze aanpak Externe vacatures

Jouw nieuwe werknemer, door ons gescout

Je bent op zoek naar de beste digitale collega met een bepaalde ervaring om jouw team op permanente basis te versterken. Maar, hoe vind je die geschikte kandidaat als perfecte aanvulling of uitbreiding van je team? Een kandidaat die dan ook nog eens de juiste match met jouw bedrijfscultuur heeft?

Dat resulteert vaak in een intensieve zoektocht van adverteren, stapels CV’s doorspitten en urenlang gesprekken voeren. Een zoektocht die niet altijd een garantie op een goede afloop kent. Want digitale profielen zijn erg gegeerd, zeker als je iemand met ervaring zoekt. Bovendien is ‘kennis’ in het digitale al snel achterhaald en valt het soms moeilijk te toetsen hoe goed die persoon voor jou exact is.

Voor deze lastige klus doe je best beroep op onze doorwinterde digital recruiters. Een uitgebreide database, jarenlange expertise op de arbeidsmarkt en de juiste neus om de geschikte digitale kandidaten op te sporen. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Wij nemen bovendien ook het voorbereidende werk voor onze rekening. We stellen samen de vacature op, maken een selectie van potentiële talenten, onderwerpen de beste kandidaten aan een grondige test en kiezen samen de geschikte collega om jouw team te versterken.

Ik wil de juiste kandidaat!
 

"De geschikte collega voor een team scouten die volledig matcht met de organisatie? Een topjob! We kunnen elk type digitaal profiel in ons groot netwerk de opportuniteit geven om een nieuwe, leuke uitdaging aan te gaan. Een win-win dus."

Lopke Hemelaer Digital Talent Recruiter OMcollective

Onze sterktes op een rijtje

 

Goede communicatie is key

We gaan doelgericht en efficiënt te werk. Ons target? Zo snel mogelijk de geschikte kandidaat vinden. We spelen daarvoor kort op de bal en zitten op geregelde tijdstippen samen met jou - ter plaatse of op afstand - om een stand van zaken te geven tijdens de feedbackrondes van het selectieproces.

 

Digitale kennis van zaken

Scrum masters, marketing automation specialists, brand marketeers, content specialists, copywriters … You name it, we’ll find the right candidate. De digital recruiters van OMcollective zijn gepokt en gemazeld in het digitale kennislandschap. Hier kijken we door de buzzwords en gaan we op zoek naar de echte digitale talenten met de juiste vaardigheden.

 

It’s a match!

Heeft de kandidaat de vereiste brainpower en past hij/zij als persoon bovendien nog eens in jouw organisatie en cultuur? Dan is de kans groot dat we een match hebben. We recruteren enkel digitale talenten die passen in jouw bedrijfsomgeving. Want enkel de juiste kennis, kwalitatieve begeleiding en een goed team zorgen voor uitstekende resultaten en gelukkige (nieuwe) medewerkers. Geen match? No go! Dan zoeken we gewoon verder.

 

Transparantie is essentieel

Naast strakke communicatie is transparantie een must. Helderheid dragen we hoog in het vaandel. We nemen alle voorwaarden, voor- en nadelen, kostenposten tijdens onze verkennende gesprekken door. Geen verrassingen aan het einde van de rit. Daar houden we zelf ook niet van.

Voor (onder andere) deze klanten zochten én vonden we een vaste aanvulling voor het team:

 

Up for a new adventure? Ontdek toffe openstaande jobs bij enkele van onze klanten.

Openstaande externe vacatures