Consultancy

Digitale versnelling maken? Dat doe je met een freelancer!

Meer weten? Ik ben freelancer

Slim en flexibel

Je wil digitaal groeien maar weet niet waar te beginnen. Je zoekt een expert met digitale vaardigheden. SEO, SEA, go-to-market, communicatie, copy, noem maar op. Je hebt nood aan een tijdelijke vervanging of je hebt een groot project in het verschiet. Wij voorzien je van een digitaal expert met de juiste skills én ervaring.

Die expert kiezen we met zorg uit ons uitgebreide netwerk van eigen consultants en freelancers. Eén voor één masters in hun vakgebied. Met de juiste blik vooruit. Het behalen van jouw targets en ambities.

De match tussen jouw bedrijf en de expert staat bij ons centraal. Het ideale profiel, maar geen klik? No go! Enkel bij een goed gevoel én het juiste profiel gaan we samen aan de slag.

Ons werkveld

 

Marketing

Binnen de brede discipline van (online) marketing, zoeken wij voor jou de geschikte consultant. Met een externe kracht kan je versneld groeien, een nieuw project lanceren of je team extra ondersteuning geven. Ontdek hoe we te werk gaan.

 

Communicatie

Een essentiële schakel in élke onderneming, de communicatiedienst. Of het nu om interne of externe communicatie gaat, of je zoekt ondersteuning voor je huidige team of je wil schriftelijke of visuele ondersteuning: wij zoeken de freelancer met de juiste skills for the job!

 

Web

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf of dienst. En dat wil je tip-top in orde hebben, toch? In onze talentpool zitten technische profielen van verschillende expertises om je website tot in de puntjes af te werken.

 

Management

Management consultants ondersteunen je bedrijfswerking op strategisch of organisatorisch vlak. Laat onze recruiters weten wat jouw uitdaging is, en wij zoeken het geschikte profiel voor jouw challenge.

 

Vaste werving

Je zoekt de beste digitale collega mét ervaring om jouw team op permanente basis te versterken? Voor deze job kan je beroep doen op onze ervaren digital recruiters. Samen vinden we de geschikte kandidaat die ook nog eens de juiste match heeft met jouw bedrijfscultuur.

 

Hoe scoren we volgens klanten?

Om onze dienstverlening op punt te houden, bevragen wij onze klanten over hun tevredenheid. Benieuwd naar de scores die klanten ons geven? Klik en lees meer!

Een match op maat

De behoeften van jouw bedrijf zijn het startpunt van ons maatwerk. Korte of lange termijn, specialist of strateeg, we go the extra mile. Met een begeleiding van A tot Z, regelmatige evaluaties en bijsturingen waar nodig. Snel en efficiënt. Geen lange selectieprocedures, maar een slimme en flexibele oplossing voor jouw situatie. Power up!

Our tools?
People.
Digital marketing strategist
Maarten Clochet

"De uitvoering van taken is één ding, maar een minstens even belangrijk aspect is de frisse en kritische kijk die je als consultant hebt op hoe zaken intern verlopen."

Uitgelichte cases.

Meer cases
 

"OMcollective heeft ons heel snel kunnen helpen met de juiste kandidaat. Er wordt bovendien sterk geïnvesteerd in kennis en het continu opleiden van de consultants."

Femke Heens Online marketing coordinator Renson
Benieuwd wat andere klanten vinden?