Campagnes

Resultaatgerichte campagnes voor jouw doelstelling

Meer info Voorwaarden

Originele campagnes met maximaal resultaat

Als creatief bureau streven we naar maximaal resultaat met originele campagnes. Want met een campagne die raakt blijf je makkelijker hangen in de gedachten van de consument. Wist je trouwens dat creatieve communicatiecampagnes ook winstgevende campagnes zijn? Uit onderzoek blijkt dat marketingcampagnes die creatieve prijzen wonnen tot 11 keer zo effectief zijn. Logisch ook, herinner jij je die ‘gewoon goede’ advertentie nog die je gisteren zag? Neen. Maar die hilarische, griezelige of nostalgische advertentie ongetwijfeld wel. Met steengoede campagneconcepten krijg je de overtuigingskracht om potentiële klanten te converteren.

Ik wil contact opnemen
 

"Onze focus? Creatieve campagnes uitwerken met de juiste boodschap voor jouw doelgroep. Campagnes die zowel on- als offline hun doel bereiken."

Nomi Coppens Creative project manager OMcollective

Wat vinden wij belangrijk bij een marketingcampagne?

 

Creatief concept

Als je van één ding mag uitgaan, dan is het wel dat een campagne die raakt onderdeel is van een zorgvuldig uitgekiend concept. Enkel zo kan je consistent over de verschillende kanalen heen een boodschap brengen met impact. En impact is wat wij altijd nastreven.

Ontdek hoe
 

Doelgroep- & kanaalkeuze

Je hebt misschien al een doelgroep en enkele kanalen voor ogen, maar onze digital experts zetten graag hun brein aan het werk om daar mee kritisch over na te denken. Want een marketingcampagne kan enkel slagen als je de juiste doelgroep, op de juiste kanalen, met de juiste boodschap weet te treffen.

Bepaal je doelgroep
 

On- of offline?

Wij denken digital first, maar een marketingcampagne kan ook offline lopen natuurlijk. Of je combineert beiden, dat is ook een optie. Wij zijn thuis in on- en offline kanalen en denken over die grens heen voor een campagne-idee. Online ben je flexibeler, offline kan je vaak makkelijker een totaalbeleving creëren. Wij denken graag mee.

 

Assetcreatie

Wij creëren assets die aansluiten bij het idee – door ons of door jou bedacht. Die assets voldoen aan de technische vereisten van elk specifiek kanaal dat gebruikt wordt in de campagne en spelen in op de unieke troeven van elk platform. Van banners tot video. We benutten alle mogelijke tweeks & features voor maximaal resultaat.

Alles over video
 

Copywriting

Is er naast designen van materiaal een nood aan copywriting? Ook daar hebben we de pennen voor! Schrijven met de doelgroep en de doelstelling van de campagne in gedachten, da’s ons ding. Want storytelling is een ware kunst. Met behulp van de juiste woorden roepen we emotie op en zetten we de doelgroep aan tot actie.

Meer over copywriting
 

Campagnesetup

Rekening houdend met de vooropgestelde doelen, KPI’s en budgetten, zetten wij de campagne klaar met oog voor detail op de verschillende platformen met elk hun eigenheid. We bepalen ook een logische, duidelijke campagnestructuur want ook die speelt een rol in de resultaten.

 

Opvolging & bijsturing

Lift off, de campagne staat live! Wij tracken alle vorderingen en sturen bij waar nodig. Campagnes optimaliseren tijdens de looptijd is een essentieel onderdeel, als je wil gaan voor het beste resultaat. We leren gaandeweg meer over het gedrag van het doelpubliek en spelen daar handig op in.

Optimaliseer mijn campagnes
 

Rapportage

Nadat de campagne is afgelopen mag je van ons een verhelderende rapportage verwachten. Enkel zo kan je nagaan of de campagne de verwachtingen inloste. De KPI’s worden afgetoetst aan de vooropgestelde verwachtingen en de learnings worden opgesomd in een overzichtelijk geheel.

 

Ik wil maximaal resultaat halen uit mijn campagnes.

Schakel de hulp in van onze experten