Video

Overtref met een doeltreffende videos of animaties. Afgestemd op jouw doelgroep.

Meer info Aanbod

Breng je verhaal écht tot leven met video

Deze vorm van communicatie groeit al jaren stevig door. Steeds meer mensen komen dagelijks veelvuldig in aanraking met bewegend beeldmateriaal, via YouTube, SnapChat, Instagram en zo meer. Kort gezegd: video is overal! De grote kracht van video is dat je erin slaagt complexe materie heel eenvoudig visueel voor te stellen. Je kan zo meer emotie in je verhaal leggen, nog meer dan met afbeeldingen en tekst.

Er is een reden waarom Facebook aan deze vorm van communicatie de voorkeur geeft: het interactiepercentage ligt pakken hoger. Ongeacht je sector, doelgroep of bedrijfsgrootte is videocreatie het overwegen waard. Als je ermee de aandacht van de consument kan vasthouden, is je missie geslaagd, nietwaar?

Video is voor OMcollective een apart expertisedomein omdat deze communicatievorm wel een aparte aanpak met zich meebrengt. Zo is het belangrijk op voorhand te bepalen waarvoor en waar je de video wil inzetten. De kanalen die je overweegt, bepalen mee de lengte en het formaat van je video. De doelstelling van je video is ook belangrijk en heeft een invloed op de specifieke montage: maak je content voor social, wil je een bedrijfsvideo produceren voor je website of wil je een marketingvideo inzetten voor advertising? Belangrijk is dat je nadenkt over wat je met je video wil gaan bereiken. Want videocreatie kent verschillende aspecten. Bij OMcollective zijn we bedreven in de hele procedure, maar we kunnen ook enkel bijspringen voor bepaalde onderdelen, als je zelf ook al wat expertise in huis hebt.

Ik wil contact opnemen
 

"Om het nieuw biermerk Troubadour in de markt te zetten, bedachten we een creatief concept voor The Musketeers dat in video en offline communicatie uiting kreeg. Een campagne die impact had!“

Astrid Vandeputte Graphic designer OMcollective

Wat houdt videocreatie in bij OMcollective?

 

Videostrategie

Het succes van je videocampagnes valt of staat met een solide, doordachte strategie. Daarvoor kan je beroep doen op onze video-experts die samen met jou gaan bepalen wat de beste kanalen zijn om je doelstelling te bereiken, welke doelgroepen relevant zijn en hoe je video het beste wordt opgebouwd. Dat alles leidt tot een topcampagne!

 

Scripts

Heb je of ken je een productieploeg die het uitvoerende werk opneemt? Dan helpen we je graag met de briefing of het script van je video. Wij integreren de juiste elementen om aandacht te trekken, de doelgroep nieuwsgierig te maken en ze te overtuigen. Oh, en een heldere call to action vergeten we natuurlijk ook niet.

 

Montage

Van zodra we over de ruwe materialen (beeld, voice over, muziek) beschikken, gaan we aan de slag met de montage ervan. We boksen met plezier een geweldige video voor je in elkaar, helemaal naar je verwachtingen. Indien nodig maken we ook gebruik van stockvideobeelden om het geheel een professionele, afgewerkte uitstraling te geven.

 

Afgeleide video's

Je hebt misschien al een bedrijfsvideo, maar die is niet geschikt voor bijvoorbeeld advertising. Met de bronbestanden in hand, herwerken wij jouw video vlot tot een variant die wél past. Zo kunnen lange bedrijfsvideo’s ingekort, gehermonteerd of herwerkt worden tot de perfecte marketingvideo’s. Zo rendeert je video optimaal.

 

Begeleiding audio

Enkel nood aan begeleiding van een bepaald onderdeel van je videoproductie? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Zo voorzien we graag de begeleiding van een audio- of voice-overopname. Daarbij houden we rekening met bedrijfsimago voor tone-of-voice, woordkeuze en stemtimbre.

 

Opvolging van a tot z

Weet je niet goed hoe te beginnen aan videocreatie? Wij kunnen je videoproductie begeleiden van a tot z. Beginnen doen we met de strategie en het script. Daarna brengen we de juiste partijen aan tafel voor een professionele shoot. Tot slot verzorgen we de montage tot in de puntjes. Geen zorgen voor jou, enkel een afgewerkte, bruikbare marketingvideo.

 

Een videostrategie uitbouwen voor je merk?

Bespreek het met onze experten