Websitecreatie

Onze missie? Strakke, gebruiksvriendelijke websites en webshops creëren die de juiste conversies opleveren.

Onze aanpak Contacteer ons

Creëer de perfecte online showroom met een website op maat

Dat een professionele, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website een must is, da’s een understatement. Jouw website is één van de belangrijkste touchpoints in de customer journey. Het is een torenhoog cliché, maar het klopt helemaal: jouw website is het digitaal visitekaartje van je onderneming. En meer dan dat. Het is belangrijk dat jouw website helemaal uitstraalt waar je als merk of organisatie voor staat. Maar ook dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat is van de doelgroep die we willen bereiken.

Is jouw website nog niet ten volle geoptimaliseerd? Dan haal je nog niet het volledige potentieel uit je online kanalen. Hoog tijd om tot actie over te gaan! De kracht van een goede website ligt in het samenbrengen van de juiste expertises. Ons getalenteerd en ervaren team werkt nauw samen met developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters. En uiteraard ook met jou! Alleen als die cirkel rond is, kom je tot een top notch website op maat waarmee je de juiste resultaten kan halen.

Vertel me meer over die geoptimaliseerde website!
 

"De kracht van een goede website ligt in het samenbrengen van de juiste expertises: Online marketing, SEO, UX, design en development. Zó behaal je er resultaten mee."

Michel De Baer CEO OMcollective

Onze aanpak

 

Kick-off

First things first! We moeten elkaar toch eerst een beetje leren kennen, op dezelfde golflengte komen. Daarom gaan we altijd van start met een grondige kick-off, waarin we het hebben over jouw missie & visie, je merkidentiteit, je producten of diensten. We bespreken wie je doelgroep is en wat die doelgroep zoal op je website wil kunnen doen.

 

Analyse

We maken een foto van jouw huidige website en analyseren die van a tot a. We lichten jouw website volledig door. Die audit leidt tot een adviesdocument met verbeterpunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website op maat.

 

Design & UX

Met de learnings van de analyse in het achterhoofd gaan onze webdesigners aan de slag. Zo creëren we een website die helemaal binnen jouw huisstijl past. De hoofddoelstelling van onze webdesigns? Bezoekers overtuigen! Daarom ligt de focus hier ook op User Experience of UX. In deze stap vinden we het belangrijk om regelmatig jouw feedback te horen, zodat jij en wij tevreden zijn over het resultaat.

 

Copy

Wij voegen woord bij daad, so to speak. Van bruisende blogs tot 100% SEO-proof webteksten: onze copywriters zetten jouw briefing om tot een krachtige tekst. Want ook dat is onze core business.

 

Beeld

Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Hier geen standaard stockbeelden, maar op maat gemaakte foto’s en illustraties die doen wat ze moeten doen: een samenhangend verhaal vertellen.

 

Development

Dan komt het programmeerwerk! Achter elke degelijke website zit een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Een essentieel iets, volgens ons, om zelf je website te kunnen onderhouden achteraf. We voorzien natuurlijk ook een training voor alle collega's die met je website moeten leren werken, of course!

 

Go live

Het moment is aangebroken, de website is klaar om de World Wide Web ingestuurd te worden! Wij begeleiden je doorheen het proces met een uitgekiend redirect plan, een grondige testfase en opvolging van het verloop. We've got you covered, op alle vlakken.

 

Support

Na de lancering van je site, stopt het werk natuurlijk niet. Wij helpen je graag nadien ook nog verder: zijn alle pagina's SEO-geoptimaliseerd, opvolging van je hosting etcetera. We laten je niet in de kou staan na je lancering.

 

Voor Uworkx werkte OMcollective een go-to-market-strategie uit om een jongerenapp te lanceren.

Ontdek de case