Marketing.

Honger naar kennis en passie voor marketing. De ideale mix voor een kwalitatieve totaalaanpak!

Hoe werkt dat? Enkele cases

Boost je performance.

Of het nu gaat om een grote brandingcampagne, een always-on advertentie of een project van lange adem. Wij gaan voor tastbaar resultaat. Wij stellen een concreet doel voorop, analyseren en sturen continu bij.

Niet enkel per kanaal. Vertrekkend vanuit een omnichannelstrategie werken we verder aan de weg vooruit. Richting ambitieuze doelstellingen en successen waar we samen op verder kunnen bouwen.

Wij houden van uitdagingen. En gaan door waar anderen afhaken. Gedreven door onze honger naar kennis en passie voor het vak. Zo durven we een voor de hand liggend kanaal links laten liggen als het niet voldoende opbrengt. Ook al is het 'logisch' om dit kanaal te gebruiken. Alles staat in functie van het geheel. Het einddoel. Daar kan geen enkel afzonderlijk kanaal tegenop.

Ons kennisveld.

 

Data & doelgroepen

Hoe meer inzichten, hoe kwalitatiever je marketinginspanningen. Inspelen op de juiste micro-moments wordt kinderspel!

Lees meer
 

Content

Hoe overtuig jij de consument? In eender welke fase van de customer journey is dit van belang. Met woord en beeld uitstralen wie je bent en waar je voor staat!

Lees meer
 

Automation

De juiste boodschap op het juiste moment. Op basis van de verschillende touchpoints in de customer journey. Volledig automatisch. Relevant, gepersonaliseerd en pure tijdswinst!

 

Advertising

Relevantie. Daar draait het om. Interessante advertenties tonen aan iemand waarvan je denkt dat die er echt iets aan heeft. De rest laten we weg!

Lees meer
 

Optimalisatie

Een ongoing process. Je kan staan waar je wil, er valt altijd wel iets bij te sturen. Dit brengt bovendien vaak meer op dan iets nieuws toe te voegen aan jouw marketingmix.

Lees meer
 

Opleidingen & trainingen

Wil je je interne kennis aanscherpen op vlak van digitale marketing? Onze experten werken een training op maat voor je uit in elke online discipline.

Lees meer

Kennistijd.

Voortdurend bijscholen houdt onze skill set op niveau. Door goede relaties met Google, Facebook ... blijven onze consultants voorlopers in hun kennisgebied. Dit gecombineerd met de juiste technieken en tools zorgt voor een efficiënte én effectieve aanpak.

Our tools?
Skills.
Managing Director
Yannick De Smedt

Samen met de klant van een strategie naar een omnichannelaanpak werken die perfect aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en de noden van de doelgroep. Met focus op de digitale marketingactiviteiten. Dat is waar wij naar streven.

Uitgelichte cases.

60 jaar Hörmann België: een creatief traject van a tot z

60 jaar Hörmann werd uitgebreid gevierd met een breed inzetbaar campagneconcept met op maat gemaakte televisie- en radiospots, landingspagina's en tal van acties.

Ontdek de case

Hoe een grondige data-analyse leidt tot doelgerichte content en targeting bij Eurogifts en Van Helden

Een uitvoerige data- en doelgroepenanalyse leverde interessante inzichten op.

Ontdek de case

Project NovaCity I, een strakke branding online vertaald naar gebruiks­­vriendelijk maatwerk

We werkten een branding uit voor NovaCity I, gevolgd door een website en op maat gemaakt klantenportaal.

Ontdek de case

Het Poetsbureau krijgt meer ‘Sterren’ over de vloer dankzij een doordacht employer branding beleid.

Een goede employer branding strategie en uitgewerkte campagnes waren het vertrekpunt. Opschalen naar extra bereik de next step.

Ontdek de case

Cera kan rekenen op ondersteuning van de OMcollective consultants

Consultants inschakelen met de juiste skills en een match met het team vormen zijn prio voor Cera. Die matches vinden ze bij OMcollective.

Ontdek de case
Meer cases
 

"Ons lange termijn partnership breiden we ieder jaar verder uit, dankzij een doorgedreven en innovatieve vakkennis, een persoonlijke aanpak en een strategische begeleiding die perfect aansluit op onze doelstellingen."

Koen Vanmarsenille Brand Manager Belisol
Benieuwd naar onze aanpak?