Nu knallen, straks genieten!

De zomer komt eraan, maar het najaar ook ... Wil je het najaar krachtig starten? The time to act is now! Zet deze projecten nú op de rails en je kan gerust de zomer in.

Weinig tijd, véél werk

De tijd vliegt! Een torenhoog cliché, maar wel een feit. Want voor je het goed en wel beseft, komt de zomer eraan en gaat ook jouw sector in zomermodus. Het voorbereidende werk voor het drukke najaar moet dus nog tijdens de maanden mei en juni gebeuren om er later de vruchten van te plukken. Maar welke projecten zet je best al op de rails en waarom? We hebben een handig overzicht gemaakt van topics waar je als marketeer best prioriteit aan geeft, indien je als een raket het najaar in wil knallen. OMcollective to the rescue!

Lanceer deze projecten nog voor de start van de zomer

 

Een TikTok-account voor jouw bedrijf? Just do it!

Iedereen wil het, maar amper iemand heeft het: een bedrijfsaccount op TikTok. En tóch geloven wij oprecht dat jij er baat bij hebt om nú te lanceren. Wij gaan met jou in gesprek en bepalen of TikTok een relevant kanaal is voor jouw bedrijf of merk. Is dat het geval, dan bouwen we samen een strategie uit voor jouw nieuwe marketingkanaal.

Waarom met TikTok starten?
 

Data: the time to act is now!

Je Universal Analytics data-input valt 100% stil op 1 juli 2023. Hoog tijd om in actie te schieten zodat je ook na de zomer je marketingstrategie kan blijven afstemmen op juiste data. Want hoe bepaal je de juiste strategie zonder data? Niet. Ons concreet toepasbaar stappenplan kan inschatten waar je momenteel staat in de datatransitie van jouw business en vertelt welke stappen je nog moet zetten.

Maak nu werk van je data
 

Identificeer nu de oorzaak van de drop in je organisch verkeer

Een plotse drop in je organisch verkeer? Komt het door een Google Core update of heeft je website een technisch of veiligheidsprobleem? Onderzoek nu de oorzaak, want SEO-aanpassingen geven geen quick-fix resultaten. De oorzaak nu detecteren aan de hand van onze beslissingsboom en gericht bijsturen, zorgt dat je website na de zomer weer kan floreren.

Waarom SEO een prio moet zijn
 

Flexibiliteit dankzij digital out of home advertising

Digital out of home (DOOH) is een krachtige manier om jouw marketingstrategie uit te breiden en je merk naar een hoger niveau te tillen. Het maakt het mogelijk om advertenties op digitale billboards te tonen waar en wanneer je maar wil. Plots een dip in de vraag van jouw product gemerkt? Met een pushcampagne via DOOH grijp je direct in. Geen lange wachttijden en een arsenaal aan visuele mogelijkheden.

Ontdek de voordelen
 

Blijven communiceren en investeren in tijden van crisis

In tijden van recessie en inflatie is blijven communiceren over je merk de boodschap. Niet op de rem gaan staan, maar volle gas vooruit! Zo maak je een blijvende indruk. Leg dus niet al je marketinginspanningen lam. En daar geven we je 6 goede redenen voor.

Ontdek de gegronde redenen
 

Een versnelling hoger schakelen met extra man-/vrouwkracht?

Een race tegen de klok om de lijst aan prioriteiten op te starten. We know. Veel werk, weinig tijd. En misschien ook te weinig mensen? Wij kunnen je voorzien van een digital expert met de juiste skills en ervaring. Zonder lange selectieprocedures, maar een slimme, snelle en flexibele oplossing voor jouw situatie.

Tijd voor actie!

Je hoeft niet te panikeren als je al deze projecten nog niet op de rails hebt. Het kan nog, maar dan schakel je best een versnelling hoger. Onze marketeers zitten paraat om jouw project in sneltempo up & running te hebben. Stel niet uit wat je nu al kan doen. Een voorsprong nemen heeft zijn voordelen.

Babbel met onze experts
De volgende stap?
You'll talk, we'll listen.

Van strategie over uitvoering, van creatieve concepten tot designs, van hulp op afstand tot ondersteuning ter plaatse: onze expertise is flexibel inzetbaar. Wij luisteren naar jouw projectnoden en bepalen in overleg hoe wij je daarbij het best van dienst kunnen zijn.

Laten we praten

Uitgelichte cases.

Meer cases