Recruitment

Het juiste marketing- of communicatietalent vinden om je bedrijf te doen groeien. Onze talent recruiters helpen je met korte- en langetermijnoplossingen.

Meer weten? Neem contact op

De geschikte recruitmentoplossing voor jouw behoefte

OMcollective helpt jou bij de werving en selectie van marketing- en communicatiemedewerkers. Die rekrutering kan iemand vast in dienst in jouw team zijn, of een freelancer/consultant die tijdelijk aanhaakt. Ook de combinatie is een mogelijkheid: een freelancer die onmiddellijk kan opstarten, terwijl we ondertussen voor jou de perfecte vaste werving zoeken. Zo is de continuïteit in je dagdagelijkse werking gegarandeerd en kan je toch de tijd nemen om het juiste talent voor the long run aan te trekken.

Waarom zou je OMcollective overwegen als je recruitmentpartner? Aan de ene kant heb je onze ervaren recruiters en aan de andere kant een sterk, alsmaar groeiend netwerk van marketingprofessionals. En daartussen werkt de OMcollective magic, die de juiste link legt tussen bedrijf en marketeer. Dat sterke netwerk en onze skills om die match te maken, daar zijn we heel fier op trouwens!

Wat kunnen wij voor jouw recruitment betekenen?

 

Vaste werving

Je zoekt een medewerker om je marketingteam te versterken op permanente basis. Super, wij nemen de werving en selectie op ons. Na een persoonlijke intake gaan de OMcollective-recruiters vlijtig aan de slag om de kandidaat met het geschikte profiel te vinden. Daarbij houden we ook rekening met jouw bedrijfscultuur.

Lees meer
 

Tijdelijke werving

Een tijdelijke ondersteuning nodig voor een vervanging of een project? We’ve got your back! De OMcollective recruiters duiken in de database van meer dan 2.500 consultants en freelancers en zoeken de geschikte kandidaat voor jouw opdracht op basis van ervaring, skills, persoonlijkheid, beschikbaarheid en budget.

Lees meer
 

Ben je freelancer?

We beschikken over een uitgebreid netwerk van freelancers en consultants. Maar we zoeken continu fijne, capabele mensen om ons netwerk nog verder uit te breiden. Heb jij ervaring in marketing, communicatie, web of grafisch design? Lees meer over onze aanpak.

Lees meer
 

Ben je werkzoekend?

Wij plaatsen voortdurend marketing- en communicatieprofielen op vacatures bij onze klanten. Wij luisteren naar jouw ambities en wensen om de juiste match te kunnen maken. Zoek jij een (nieuwe) uitdaging in een marketing- of communicatiejob? Snuister dan eens tussen onze openstaande vacatures.

Lees meer
 

Employer branding

We kunnen jou ook op lange termijn ondersteunen. Een sterk werkgeversmerk uitbouwen is de beste long term strategy om bekwame, loyale medewerkers aan te trekken. OMcollective heeft een uniek employer branding traject, waarin we je van A tot Z begeleiden om je werkgeversmerk scherp te zetten.

Lees meer

FAQ: OMcollective als partner voor werving en selectie

Wat is de aanpak van OMcollective bij een rekrutering?

Ons doel is om in een zo kort mogelijke tijdspanne de geschikte kandidaat te vinden. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Je hoort ons regelmatig over de voortgang in onze zoektocht. Bovendien vinden we transparantie heel belangrijk. We nemen alle voorwaarden en de bedrijfscultuur samen door tijdens onze verkennende gesprekken. Geen verrassingen aan het einde van de rit, want daar houden we zelf ook niet van. De talent recruiters van OMcollective zijn gepokt en gemazeld in het digitale kennislandschap. We kijken door de buzzwords heen en gaan op zoek naar de échte digitale talenten met de juiste vaardigheden.

Hoe bepaalt OMcollective of er een vaste of tijdelijke werving nodig is?

Wat de geschikte oplossing voor jou is, hangt af van een aantal factoren: aan welke snelheid wil je iemand hands-on op de vloer hebben? Welke expertise heb je nodig en hoe beschikbaar is die op de arbeidsmarkt? Welk budget heb je in gedachten? Met al die zaken houden wij rekening bij ons voorstel van de beste oplossing voor jouw bedrijfsbehoefte. Uiteraard kan het zijn dat je zelf al een voorkeur hebt voor vaste of tijdelijke werving. Daar luisteren we graag naar. Een combinatie-oplossing is ook een mogelijkheid.

Voor welke domeinen rekruteert OMcollective?

De recruiters van OMcollective zijn echte experten in hun vakgebied. En dat vakgebied is strak afgelijnd, want enkel zo kunnen we je de beste service blijven garanderen. Al jaren voorzien wij Belgische bedrijven van vaste en tijdelijke medewerkers op korte én lange termijn in marketing, all things digital, communicatie, web en (grafisch) design. Elke aanvraag die binnenkomt, wordt individueel aangepakt. Hier is geen ‘one size fits all’. Wij leggen net de nadruk op wat jouw bedrijf verschillend maakt van de rest, om de juiste match te vinden met een nieuwe vaste medewerker of tijdelijke collega. We nemen ook alle voorwaarden en de bedrijfscultuur samen door tijdens onze verkennende gesprekken.

Moet ik kiezen voor een vaste of tijdelijke werving?

Onze ambitie is jouw bedrijf helpen groeien. De (digitale) marketingwereld verandert übersnel en het is niet altijd makkelijk om die snelle evolutie te volgen. Wat daar een belangrijke rol in speelt, is de juiste mensen op het juiste moment in jouw marketingteam hebben. En of dat nu een tijdelijke of vaste medewerker is, dat maakt voor OMcollective geen verschil. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsnoden opgevangen worden door het juiste marketingtalent en houden daarbij rekening met jouw wensen én de situatie op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan het ervaringsniveau dat je zoekt, of je een allround profiel of een specifieke expertise zoekt, nichedomeinen enzovoort.

Een match op maat

De behoeften van jouw bedrijf zijn het startpunt van ons maatwerk. Korte of lange termijn, specialist of strateeg, op de payroll of freelance, we go the extra mile. Met een begeleiding van A tot Z, regelmatige evaluaties en bijsturingen waar nodig. Snel en efficiënt. Wij luisteren naar jouw verhaal, jouw nood en gaan aan de slag.

Our tools?
People.
Wat zeggen onze klanten?

We voldoen graag aan de noden en wensen van onze klanten. Daarom bevragen we regelmatig de tevredenheid. Kom hier te weten hoe we het volgens onze huidige klanten doen.

Bekijk onze scores

Uitgelichte cases.

Meer cases
 

"Het geeft enorm veel voldoening als we een klant met de perfecte consultant of kandidaat kunnen matchen. Onze opdracht is enkel geslaagd als beide partijen tevreden zijn met het resultaat."

Lopke Hemelaer Digital talent recruiter OMcollective