OMcollective is een full-service marketing agency met heel wat Belgische bedrijven en toffe brands als klant. Vanuit het agency bieden wij aan onze klanten een totaalaanpak. Binnen onze werkwijze bieden we de klanten oplossingen om hun team te versterken met freelancers, zowel op korte als lange termijn.

Zij doen dan ook vaak beroep op ons wanneer ze op zoek zijn naar versterking op tijdelijke basis – op zowel korte als lange termijn – en een freelance opdracht uitschrijven. Om die vacatures in te vullen, rekenen wij op een netwerk van freelancers en consultants die hun tanden willen zetten in een uitdagend project! Wist je trouwens dat uit een bevraging van onze freelancers een mooie score kwam? Jullie kunnen onze aanpak dus wel smaken.

Wat voor freelancers zoeken wij?

Op zoek naar een tijdelijke uitdaging waar jij als freelancer of consultant helemaal je ding kan doen en waar je met je ervaring een meerwaarde kan betekenen voor het project? Dan ben je aan het juiste adres.

We werken voor tal van opdrachtgevers in België, van middelgrote bedrijven tot multinationals. De variatie in sector en opdracht is heel uiteenlopend. Op de meeste opdrachten wordt er 2 tot 5 dagen per week gewerkt. In de meeste gevallen is de looptijd minimaal 3 maanden. Het gebeurt ook regelmatig dat we een freelancer plaatsen op een langetermijnopdracht die meerdere jaren loopt.

We zoeken continu freelancers met ervaring in web, communicatie, marketing en (grafisch) design om ons netwerk te verruimen. Enkele voorbeelden van profielen die we regelmatig zoeken:

  • Copywriter
  • Digital marketeer
  • Marketing manager
  • Brand manager
  • SEA expert
  • Content marketeer
  • Marketing automation specialist
  • Social media marketeer
  • UX/UI designer

Waarom zou je met OMcollective samenwerken als freelancer?

Wij slagen erin de perfecte match te maken tussen een freelance-opdracht en jouw kwaliteiten en verwachtingen. Samenwerken met OMcollective is kiezen voor een partner die een klankbord is voor jou, dat blijkt ook uit onze recente enquête. Dankzij onze persoonlijke aanpak en matchmaking skills ondersteunen wij jou naar je volgend uitdagende project. Door nauwe opvolging kunnen we samen snel schakelen waneer nodig.

Samenwerken met ons heeft een aantal voordelen. Wij nemen de volledige administratie uit jouw handen: wij onderhandelen met de opdrachtgever, maken afspraken over de gevraagde fee en regelen het contract. Daar hoef jij je niks van aan te trekken. Wij zorgen ervoor dat jij correct en op tijd betaald wordt.

Zit je via OMcollective op een project? Weet dan dat je een team van meer dan 50 marketeers aan je zijlijn hebt staan! Via jouw contactpersoon bij OMcollective kan je beroep doen op experts van het agency. Alles om je project bij de klant zo goed mogelijk vooruit te helpen. Wij denken met jou mee in mogelijkheden.

Bij OMcollective word je als freelancer ook deel van het team. Wij organiseren regelmatig netwerkevents of nodigen je mee uit voor events en opleidingen die wij organiseren. Denk aan OMconference, geplande opleidingen of webinars.

Bovendien word je lid van onze besloten LinkedIn community, waar je als eerste op de hoogte gebracht wordt van nieuwe opdrachten. Je leest er ook nieuws dat gedeeld wordt vanuit ons agency zoals updates rond specifieke marketingexpertises.

Nog niet overtuigd? Luister dan naar de ervaring van freelancer Mike waarmee we al meerdere keren samenwerkte:

Wil je graag ook horen wat onze klanten en collega’s te vertellen hebben over hun samenwerking met OMcollective? Ze lichten het je graag toe in 4 korte video’s.

Let’s meet!

Zin gekregen om lid te worden van onze community? Leuk, want wij breiden graag ons netwerk uit. Neem contact op met één van onze recruiters voor een kennismaking of laat van je horen via ons contactformulier.

Lopke Hemelaer, Digital Talent Recruiter

Lopke, digital talent recruiter

LinkedIn

03 808 75 03

lopke@omcollective.com

Margerit, digital talent recruiter

LinkedIn

03 808 75 05

margerit@omcollective.com

Jolien, digital talent recruiter

LinkedIn

03 361 11 59

jolien@omcollective.com