OMcollective is een full-service marketing agency met heel wat Belgische middelgrote tot grote bedrijven en toffe brands als klant. Wij bieden onze klanten een totaalaanpak. Binnen onze werkwijze vinden wij de juiste collega op vaste basis.

Zin in een nieuwe uitdaging in marketing als vaste medewerker?

Ben je de arbeidsmarkt aan het verkennen, toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar groeimogelijkheden voor je carrière? Say no more, you’ve come to the right place! OMcollective vult vaste vacatures in voor marketing- en communicatieprofielen bij klanten. Onze openstaande marketingjobs zijn heel uiteenlopend: verschillende sectoren, diverse soorten profielen, gradaties in gevraagde ervaring … Onze vacatures situeren zich voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Gent en Mechelen.

Neem een kijkje tussen onze actieve vacatures in marketing, communicatie of (grafisch) design. Heb je interesse, dan solliciteer je makkelijk online. We nemen binnen de 2 werkdagen contact met jou op.

Zit er niet meteen een job bij die aansluit bij jouw ambities? We leren je tóch graag kennen. Je weet nooit voor welke volgende vacature jij de ideale match bent. Solliciteer hier spontaan.

Luna vond haar nieuwe job via OMcollective

Luna werkt sinds maart 2023 als online marketeer bij GrandVision, waar ze zich voornamelijk toelegt op marketing voor Pearle België. Zij werd gescout door OMcollective en aangeworven als online marketeer voor een vaste positie in het marketingteam van GrandVision.

“Ik kwam in contact met OMcollective via LinkedIn. Een recruiter contacteerde me voor een marketingfunctie. Ik ging in op een kennismaking en er volgden ook enkele opvolggesprekken met OMcollective. Wanneer de functie online marketeer beschikbaar kwam, werd die aan mij voorgesteld.

Tijdens de volledige sollicitatieprocedure kreeg ik goede begeleiding, met tussendoor terugkoppeling via mail en telefoon. Ik kreeg telkens snel reactie en had het gevoel met al mijn vragen terecht te kunnen bij OMcollective.

Maar ook na de aanwerving bleef ik nog een tijd in contact met OMcollective. Op mijn eerste werkdag ontving ik op kantoor een kleine attentie van hen, superlief!

Ik doe mijn nieuwe job graag. Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor het volledige paid media luik bij GrandVision. Dat varieert van het opstellen van de mediastrategie tot het briefen van externe agencies en het analyseren van de resultaten in dashboards. Mijn takenpakket sluit aan bij de verwachtingen die ik had over de job.

Ik kan OMcollective aanbevelen aan andere werkzoekenden omwille van hun persoonlijke aanpak en nauwe opvolging. Ik wil hen dan ook nog eens bedanken voor de vlotte begeleiding naar mijn nieuwe, toffe job!”

Let’s meet!

Zin om kennis te maken? Leuk, want wij breiden graag ons netwerk van straffe marketeers uit. Neem contact op met één van onze recruiters voor een kennismaking of laat van je horen via ons contactformulier.

Lopke Hemelaer, Digital Talent Recruiter

Lopke, digital talent recruiter

LinkedIn

03 808 75 03

lopke@omcollective.com

Margerit, digital talent recruiter

LinkedIn

03 808 75 05

margerit@omcollective.com

Jolien, digital talent recruiter

LinkedIn

03 361 11 59

jolien@omcollective.com