To-the-point communicatie voor jouw project.

Bedrijfscommunicatie, een uitdagende maar oh zo belangrijke discipline. Consistente, doortastende en heldere communicatie is van belang voor ieder bedrijf, zowel groot als klein. Met elk z’n unieke uitdagingen en technologische tools om die communicatie efficiënt te verspreiden. Zoek je een extra paar brains voor interne of externe communicatie of eerder ondersteuning voor je bestaande team op vlak van schriftelijke of visuele uitwerking? Wil je een project lanceren en zoek je iemand om de projectcommunicatie op te nemen of een beheerder voor je social media communicatie? Wij zoeken de geschikte kandidaat voor jouw opdracht.

Hoe gaan we te werk?

De selectie van kandidaten gebeurt door onze eigen, ervaren recruiters. Elke kandidaat wordt onderworpen aan een grondige screening met diepgaande interviews. Referenties worden opgevraagd en geverifieerd.

Voor het vinden van de geschikte kandidaat voor jouw nood, kunnen wij terugvallen op een uitgebreid netwerk van professionele freelancers met zowel junior- als ervaren profielen. Wij zoeken kandidaten voor zowel kortlopende als langdurige opdrachten. Of je nu 1 dag per week of 5 dagen per week een expert nodig hebt, wij zoeken de juiste kandidaat voor jou. Eens een opdracht gestart is, volgen we kort op hoe alles loopt, zowel met de opdrachtgever – jij dus – als met de freelancer. Enkel zo kunnen we kort op de bal spelen en tijdig bijsturen waar nodig.

Om na te gaan of een kandidaat geschikt is voor jouw specifieke opdracht, kijken we naar een aantal zaken: ervaring, benodigde competenties, motivatie en ambitie maar ook of er match is met de bedrijfscultuur. De ervaring van onze freelancers spitten we tot in de puntjes uit, om dé ideale match te kunnen garanderen.

Wil je graag weten hoe freelancers, consultants én klanten het ervaren om met OMcollective te werken? In 4 korte video’s lichten ze je het graag toe.

Communicatieprofielen

Binnen de discipline communicatie, plaatsten wij al eerder deze profielen op opdrachten:

  • Copywriter
  • Communicatiemanager
  • Communicatiemedewerker
  • Grafisch vormgever
  • Pr-manager
  • Marketing assistant
  • Creative designer
  • Motion designer

Zoek je geen freelancer maar iemand op de payroll om je team te vervoegen? Geen enkel probleem! Bekijk hoe we te werk gaan voor een vaste werving.

Ben je zelf een freelancer en lijkt het je wel wat om via OMcollective op projecten te werken? Lees meer over onze aanpak en bezorg je informatie. We nemen snel contact met je op.

Ben je zélf op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever? Dan vind je misschien wel een leuke vacature bij één van onze klanten.