Maak snelheid in je projecten met extra managementpower.

Een bedrijf runnen kent tal van uitdagingen. De markt evolueert, aandeelhouders eisen resultaten, regulering van de overheid wijzigt. Dan kan de ondersteuning van een professionele business consultant je helpen om de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden. Management consultants faciliteren je met strategisch of organisatie-advies, helpen je meer effectiviteit te bereiken of je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het vakgebied kent een grote diversiteit aan profielen, waardoor je gericht kan kiezen voor een specialist ter zake. Misschien wil je innoveren, verder groeien of je kostenefficiëntie verhogen? Ook daarvoor kan je een consultant inschakelen die het project aanstuurt.

Hoe vinden we de geschikte kandidaat voor jouw opdracht?

Onze eigen recruiters met tonnen ervaring maken een selectie van kandidaten voor jouw openstaande opdracht. Iedere kandiaat doorloopt ons grondig screeningproces waarbij we in een interview diep ingaan op elke werkervaring en referenties daarvan opvragen en nagaan.

Waar gaan we die kandidaten precies zoeken? Wel, doorheen de jaren hebben wij een groot netwerk van managers opgebouwd die we kunnen aanschrijven. Daarin zitten zowel junior- als meer ervaren profielen tot echte experts ter zake. Is jouw opdracht van korte of lange duur? Dat maakt niet uit, wij zoeken de beste kandidaat voor je voor elke tijdsduur. Wanneer een kandidaat bij jou van start gaat, volgen wij kort op hoe het project verloopt. Daarbij communiceren we rechtstreeks met jou als opdrachtgever en met de freelancer zelf. Zijn er problemen of onduidelijkheden aan één of beide kanten? Dan worden die kort opgevolgd en aangepakt.

Om aan jou geschikte kandidaten voor te stellen, kijken we naar de ervaring, competenties, motivatie en ambitie van de freelancers in ons netwerk, maar we hebben ook aandacht voor een match met je interne bedrijfscultuur en -werking. Door onze grondige screening vooraf, hebben we goed zicht op de inhoud van de verschillende werkervaringen van de kandidaten.

Wil je graag weten hoe freelancers, consultants én klanten het ervaren om met OMcollective te werken? In 4 korte video’s lichten ze je het graag toe.

Managementprofielen

Dit type profielen plaatsten we al voor openstaande opdrachten van onze klanten:

 • Marketing manager
 • Project manager
 • Digital marketing manager
 • CRM manager
 • Social media manager
 • E-commerce manager
 • Change manager
 • Digital project manager
 • Web & content manager
 • Go-to-market manager
 • Web project manager
 • Brand manager

Zoek je geen freelancer maar iemand op de payroll om je team te vervoegen? Geen enkel probleem! Bekijk hoe we te werk gaan voor een vaste werving.

Ben je zelf een freelancer en lijkt het je wel wat om via OMcollective op projecten te werken? Lees meer over onze aanpak en bezorg je informatie. We nemen snel contact met je op.

Ben je zélf op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever? Dan vind je misschien wel een leuke vacature bij één van onze klanten.