Geen enkele marketingchallenge gaan we uit de weg.

Met een marketingconsultant kies je voor het beste van twee werelden: de consultant werkt bij jou op kantoor, kent je team, je bedrijf en je business goed. Als externe is hij of zij zelf verantwoordelijk voor het bijblijven met de nieuwste technieken, technologieën en werkmethodes. Je hoeft zelf geen moeizame zoektocht naar de geschikte kandidaat te ondernemen, dat doen onze recruiters voor jou.

Marketing is een brede discipline met tal van specificieke expertisevlakken. Reden te meer om de keuze voor je extra ondersteuning serieus te nemen. Marketing, branding, SEO en SEA, social, E-commerce … Elk vak kent z’n eigen fijngevoeligheden en je wil natuurlijk het beste voor jouw onderneming, toch? In ons netwerk zit gegarandeerd de kandidaat met de geknipte ervaring voor jouw uitdagingen.

Hoe kiezen we de juiste kandidaat?

Voor marketingopdrachten kunnen wij terugvallen op eigen consultants in dienst van OMcollective en een uitgebreid netwerk van freelancers.

Onze eigen consultants genieten elke maand van gerichte opleidingen en kunnen terugvallen op een team van 50 marketeers voor ondersteuning. Kennis wordt continu onderling uitgewisseld tussen consultants en agency marketeers.

Freelance marketeers in ons netwerk worden geselecteerd door onze ervaren recruiters. Iedere kandidaat ondergaat een uitvoerige screening met diepte-interview. Zij controleren ook alle referenties die worden opgegeven.

Ons netwerk van freelance professionals is erg uitgebreid en beslaat alle aspecten van de marketingdiscipline. In onze poule zijn zowel juniorprofielen te vinden als ‘ouwe rotten in het vak’. Wij vinden de geschikte kandidaat voor jouw opdracht, of die nu van korte duur is of een lange looptijd kent. Opdrachten groot en klein – van 1 dag per week tot fulltime – worden ingevuld met de meest geschikte expert voor de job. Nadat de freelancer bij jou aan de slag gaat, houden wij nauw contact met jou, de klant, en de freelancer. Zo volgen we op hoe het project loopt voor alle partijen en kunnen we snel schakelen waar nodig.

Hoe bepalen we nu de geschikte kandidaat voor jouw marketingnood? Daarvoor kijken we naar de ervaring en competenties van onze beschikbare freelancers en eigen consultants, hun motivatie en ambitie, maar ook hoe goed hij of zij past bij jouw bedrijfscultuur. Bovendien kennen we de ervaring van elke kandidaat door en door, enkel zo kunnen we garanderen dat we de meest geschikte kandidaten aan jou voorstellen.

Wil je graag weten hoe freelancers, consultants én klanten het ervaren om met OMcollective te werken? In 4 korte video’s lichten ze je het graag toe.

Marketingprofielen

Deze – en andere – functies vulden wij al voor klanten met een geschikte freelance kandidaat:

 • Online marketeer
 • Digitaal strateeg
 • SEO expert
 • SEA expert
 • Content marketeer
 • Marketing automation specialist
 • Pr-assistant
 • Social media marketeer
 • E-mail marketeer
 • E-commerce marketeer
 • Senior digital marketeer
 • Digital marketing consultant
 • Marketing analyst

Ben je meer gewonnen voor een vaste, kwaliteitsvolle aanvulling van je marketingteam? Of vind je de geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature niet meteen? Bekijk hoe we te werk gaan voor een vaste werving en bespaar jezelf tijd en moeite door het selectieproces aan een expert over te laten!

Ben je zelf een freelancer en lijkt het je wel wat om via OMcollective op projecten te werken? Lees meer over onze aanpak en bezorg je informatie. We nemen snel contact met je op.

Ben je zélf op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever? Dan vind je misschien wel een leuke vacature bij één van onze klanten.