De juiste webexpert voor elke uitdaging.

Je website, de online toonzaal van je diensten of producten. Wil je online even klantvriendelijk, efficiënt en conversiegericht te werk gaan als je offline doet? Dan kan een webexpert je op weg helpen. Met het juiste advies kan je je concurrenten overtreffen. Op basis van de expertise die je zoekt binnen de discipline web, gaan wij op zoek naar een deskundige ter zake voor jouw opdracht. Wat valt daar zoal onder, web? Alles wat te maken heeft met de online ervaring (user experience), webdesign, development, webprocessen en ontwikkeling. Elk online project kent z’n eigen uitdagingen, daarom zoeken wij heel gericht de beste adviseur voor jouw opdracht.

Hoe recruiteren we voor jou?

Voor alle webopdrachten kan je als klant rekenen op onze ervaren recruiters om de juiste kandidaat te vinden. Dankzij onze uitgebreide screening, inclusief interview over werkervaringen, kennen wij alle kandidaten door en door. Wij vragen ook referenties op van elke relevante werkervaring.

Door onze jaren ervaring beschikken we ondertussen over een ruim netwerk van freelance webprofessionals, zowel met beperkte als aanzienlijke ervaring op de teller. Wij helpen je de juiste expert te vinden voor korte of lange opdrachten. Zodra een freelancer bij je aan de slag gaat, houden wij de communicatieve lijn actief, met jou als klant én met de freelancer. We volgen elk project nauw op en grijpen tijdig in wanneer nodig. Want ons doel: da’s happy klanten én happy freelancers aan het einde van de rit!

Wij kijken naar ervaring, competenties, motivatie en ambitie om kandidaten voor te stellen op een opdracht. Maar we houden ook rekening met jouw bedrijfscultuur en of daar een match is met de persoonlijkheid van de expert. En dankzij onze uitvoerige screening vooraf, kunnen we de nodige werkervaring vlot koppelen aan de noden voor elke specifieke opdracht.

Wil je graag weten hoe freelancers, consultants én klanten het ervaren om met OMcollective te werken? In 4 korte video’s lichten ze je het graag toe.

Webprofielen

Het ruime expertiseveld web omvat veel uiteenlopende functies. Profielen met deze functietitels plaatsen wij al op eerdere opdrachten:

  • UX designer
  • UI designer
  • Front-end developer
  • Webdesigner
  • Webmaster
  • Digital product owner
  • Scrum master
  • Product owner
  • Agile coach

Is je opdracht meer van permanente aard en zoek je uitbreiding voor je team? Wij helpen je graag met je vaste werving ook!

Ben je zelf een freelancer en lijkt het je wel wat om via OMcollective op projecten te werken? Lees meer over onze aanpak en bezorg je informatie. We nemen snel contact met je op.

Ben je zélf op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever? Dan vind je misschien wel een leuke vacature bij één van onze klanten.