Vaste werving

De geknipte aanvulling voor jouw team. Die zoeken én vinden wij!

Onze aanpak Neem contact op

Jouw nieuwe werknemer, door ons gescout

Je team heeft nood aan uitbreiding, je zoekt een nieuwe marketing-, communicatie- of grafische medewerker. Hoe vind je de geschikte kandidaat? Enter OMcollective! Onze recruiters gaan met kennis van zaken gericht op zoek. Dat doen we nadat we met jou de vacature volledig doornamen. Wij staan erop jouw vacature en bedrijf zó goed te doorgronden van bij de start, omdat we enkel op die manier jouw bedrijf eerlijk en helder kunnen vertegenwoordigen naar potentiële kandidaten toe. We willen alles weten: wat zijn je belangrijkste verwachtingen, wat typeert je bedrijfscultuur, hoe ziet het loonpakket eruit? Onze jarenlange ervaring in aanwervingen maakt dat onze recruiters kandidaten goed kunnen screenen. Wij kunnen terugvallen op een uitgebreid netwerk van marketing- en communicatieprofielen van allerlei ervaringsniveaus. Jij krijgt één OMcollective-contactpersoon voor een vlotte communicatie. Zin om samen te werken?

Ik wil de juiste kandidaat vinden
 

"De communicatie verliep heel gemakkelijk, de samenwerking was superefficiënt. En van de kwaliteit van de kandidaat - onze nieuwe e-commerce manager - zijn we in elk geval ook tevreden!"

Simon Dewaele Finance & Operations Ophtalmo Service

FAQ voor jouw vaste aanwerving via OMcollective

Voor welke functies werft OMcollective aan?

Heb je een vacature in marketing, communicatie, design of web? Dan gaan we voor jou aan de slag. Wij werken voor iedere sector.

Hoe zorgt OMcollective voor een geschikte kandidaat?

Om een mismatch te vermijden, doen wij twee screenings vooraf: een eerste telefonische kennismaking en een tweede diepgaander persoonlijk gesprek. Zien wij een mogelijke match? Dan bezorgen we jou het volledige profiel met cv en de loonsverwachting van de kandidaat. Dan is het jouw beurt: de kandidaat doorloopt dan alle stappen van jouw interne aanwervingsprocedure van gesprekken en eventuele testings. Je staat er intussen niet alleen voor! Wij zijn jouw partner in het warm houden van de kandidaat en doen de opvolging met hem of haar na en tussen de gesprekken door. All good? Nadat jij en de kandidaat overeenkomen over het loon, maakt jullie nieuwe collega zijn of haar intrede als vast lid van het team!

Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor het invullen van een vaste aanwerving?

Daar zouden we je héél graag een concreet antwoord op geven, maar dat is onmogelijk te zeggen. Alles hangt af van het soort profiel dat je zoekt en hoe beschikbaar die kandidaten zijn op de arbeidsmarkt.

In welke regio doen jullie vaste aanwervingen?

Wij rekruteren vaste marketing- en communicatiemedewerkers in heel Vlaanderen en in Brussel. Wij werken actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. We werven vaste medewerkers voor elke sector.

Ik wil een vaste medewerker maar ik heb héél dringend een oplossing nodig. Wat nu?

Is de invulling van een openstaande vacature hoogdringend? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: we zoeken een freelancer of consultant met de juiste ervaring om snel van start te gaan in jouw marketingteam. Zo ben je snel uit de nood geholpen. En vervolgens nemen we onze tijd om gericht en efficiënt te zoeken naar het juiste profiel om als vaste medewerker jouw team te vervoegen. The best of both worlds!

Voor (onder andere) deze klanten zochten én vonden we een vaste aanvulling voor het team:

 

Lees onze recruitmentcases en je krijgt een goed idee van onze aanpak en werking.

Bekijk de cases