Staffing

Wij zijn jouw partner in werving en selectie van marketing- en communicatiemedewerkers op korte én lange termijn.

Meer weten? Neem contact op

Staffing volgens jouw noden, met kennis van zaken

Wij helpen je bij het aantrekken en behouden van marketing- en communicatiemedewerkers. Of je nu op zoek bent naar een permanente toevoeging aan je team of een tijdelijke freelancer of consultant nodig hebt, wij vinden de adequate oplossing in ons netwerk. Een hybride aanpak kan ook: een freelancer die meteen kan beginnen, terwijl we tegelijkertijd op zoek gaan naar de perfecte permanente aanvulling voor je team. Zo blijft de continuïteit in je dagelijkse activiteiten gewaarborgd, terwijl je de tijd hebt om het juiste talent op lange termijn aan te trekken.

Waarom beroep doen op OMcollective als partner voor je staffing? Met onze ervaren recruiters kan je op je beide oren slapen dat de zoektocht serieus wordt genomen. Bovendien beschikken we over een snelgroeiend, kwalitatief netwerk van marketingprofessionals. OMcollective slaat dan de brug tussen jouw bedrijf en een potentieel nieuwe medewerker. We zijn bijzonder trots op dat sterke netwerk en onze vaardigheid om de perfecte match te maken.

Wat kunnen wij betekenen op vlak van staffing?

 

Vaste werving

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker om je marketingteam permanent te versterken? Geweldig, wij nemen de werving en selectie voor onze rekening. Na een persoonlijk intakegesprek gaan de recruiters van OMcollective actief op zoek naar een kandidaat met de juiste ervaring. We houden hierbij rekening met de bedrijfscultuur van jouw organisatie.

Lees meer
 

Tijdelijke werving

Heb je op korte of lange termijn tijdelijke expertise nodig voor een vervanging of een project? Wij staan voor je klaar! Een recruiter van OMcollective doorspit onze database om de juiste kandidaat voor jouw opdracht te vinden. Daarbij letten we op ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid, beschikbaarheid en houden we rekening met het budget dat je voor ogen hebt.

Lees meer
 

Ben je freelancer?

Ons netwerk met freelancers en consultants in marketing of communicatie telt meer dan 2.500 profielen. Ben jij nog geen lid van onze coole club? We zijn steeds op zoek naar getalenteerde mensen om onze pool verder uit te breiden. Heb jij ervaring in marketing, communicatie, webdesign of grafisch ontwerp? Klik door en kom meer te weten over onze werking.

Lees meer
 

Ben je werkzoekend?

Onze klanten zoeken regelmatig marketing- of communicatiemedewerkers en wij zorgen voor de invulling ervan. Vertel ons jouw ambities en wensen op vlak van een job en wij zoeken een match met een openstaande functie. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Lees meer
 

Employer branding

Misschien ben je eerder op zoek naar een duurzame langetermijnstrategie. Dan kan je beginnen bouwen aan een sterk werkgeversmerk om zo competente en trouwe medewerkers aan te trekken. Je kan bij OMcollective terecht voor een uniek employer branding traject. Dan begeleiden we je van A tot Z bij het scherpstellen van je werkgeversmerk.

Lees meer

FAQ: OMcollective als partner voor staffing

Hoe gaat OMcollective te werk voor staffing?

Wij hebben maar één missie: jou zo snel mogelijk aan de geschikte kandidaat helpen voor je wervingsnood. Dit kan een tijdelijke of vaste medewerker zijn. Communicatie is in ons proces een belangrijke pijler. Wij houden je op de hoogte van elke stap in ons wervingsproces. Daarnaast vinden we transparantie cruciaal. Tijdens onze gesprekken nemen we alle voorwaarden door zodat er geen verrassingen zijn onderweg. Door onze jarenlange ervaring in de staffing business voor marketing- en communicatieprofielen kennen we het digitale landschap door en door. Onze recruiters kijken door buzzwoorden en zien de échte ervaring en kennis van elke kandidaat.

Wanneer kies ik voor vaste werving en wanneer voor tijdelijke werving?

Om die beslissing te nemen, hou je rekening met een aantal elementen:

  • Heb je snel iemand nodig of mag het zoekproces wat tijd innemen?
  • Naar wat voor een profiel ben je op zoek, welke kennis moet die persoon hebben?
  • Hoeveel budget heb je in gedachten voor dit profiel?

Wij kijken dan naar hoe beschikbaar jouw wensen zijn in de arbeidsmarkt. Al deze dimensies nemen wij mee in ons advies voor de beste oplossing voor jouw staffingnood. Natuurlijk luisteren we ook naar jouw eigen voorkeur. Een gecombineerde aanpak kan ook! Je gaat snel van start met een tijdelijke werkkracht en ondertussen neem je de nodige tijd om de geschikte vaste werving te doen.

Voor welke domeinen voorziet OMcollective staffing?

Al jaren zijn we actief in marketing. Wij lijnen ons werkveld sterk af, omdat we enkel zo ons A-game kunnen blijven brengen. We helpen Belgische bedrijven met het vinden van geschikte medewerkers voor korte en lange termijn. We zijn actief in marketing, communicatie, web en (grafisch) design. Elke aanvraag behandelen we op maat, wij doen niet aan standaardpakketten. Wij houden rekening met wat jouw bedrijf of merk uniek maakt. Enkel zo kunnen we de meest adequate persoon matchen, of het nu om een tijdelijke of permanente staffing gaat. Tijdens onze gesprekken krijgen we graag voeling met jouw bedrijfscultuur.

 

Wij gaan de uitdaging aan

Jouw noden zijn ons vertrekpunt. En van daaruit zoeken we de unieke, perfecte oplossing voor jouw situatie. Dat kan een kortlopende of langere opdracht zijn, een vaste medewerker of een consultant, een allround profiel of een echte specialist. Wij zoeken én vinden wat je nodig hebt. Één vaste recruiter volgt het traject van start to finish op. We luisteren naar jouw verhaal en behoeften en gaan aan de slag.

Our tools?
People.
Wat vinden onze klanten?

We zijn pas tevreden als de klant dat ook is! We houden van eerlijke feedback om onze werking continu te verbeteren en bevragen daarom onze klanten op tijd en stond. Lees hier wat onze klanten over onze aanpak vinden.

Bekijk onze scores

Uitgelichte cases.

Meer cases
 

"Het geeft enorm veel voldoening als we een klant met de perfecte consultant of kandidaat kunnen matchen. Onze opdracht is enkel geslaagd als beide partijen tevreden zijn met het resultaat."

Lopke Hemelaer Digital talent recruiter OMcollective
Bekijk de getuigenis van klanten en marketeers