Strategie

Brainpower in een digitale wereld vol evoluties. Met een innovatieve blik vooruit.

Hoe werkt dat? Enkele cases

Brains for brands

Weten waar je naartoe gaat is een goed begin. De weg er naartoe uitstippelen is nog iets helemaal anders. Samen kijken we wat voor jou de beste manier is. De juiste combinatie van kanalen. De juiste types van boodschappen. Allemaal inspelend op jouw customer journeys. Jouw ambities en doelstellingen.

Daarbij vertrekken we van de huidige situatie. We nemen mee wat goed is en werken samen aan wat beter kan. Daarnaast laten we geen opportuniteit onbenut. Vol vertrouwen, met een gezonde dosis ambitie.

Voor ons is er maar één weg, de weg vooruit. Richting ons gezamenlijk doel. Met de nodige innovatieve oplossingen voor alle uitdagingen die we onderweg tegenkomen.

Ons denkwerk

 

Audits

Een foto van de huidige situatie. Met learnings en hands-on tips als resultaat. Organisatorisch of kanaalspecifiek. Alles komt aan bod.

Welke audits zijn er?
 

Digitale transformatie

Wij zijn jouw gids. Jouw steun en toeverlaat in de zoektocht naar maturiteit in een razendsnel veranderende digitale wereld.

Hoe een transformatie aanpakken?
 

Marketingstrategie

We schieten niet in het wilde weg. We zijn scherpschutters. Enkel relevante marketing. Zowel qua inspanning als qua boodschap.

Meer over strategie
 

Contentstrategie

Waardevolle content. Op het juiste moment verspreid. Zo krijgt jouw boodschap de aandacht die ze verdient.

Alles over content
 

Opleidingen & trainingen

Investeer in de kennis en toekomst van je marketingteam en zo dus ook je bedrijf. Dat is exact wat je doet wanneer je je medewerkers de kans geeft opleidingen te volgen. Want marketing evolueert razendsnel.

Meer lezen

Tijd voor impact

We houden geen rekening met wat 'normaal' wordt geacht. Wel met wat voor jouw situatie de beste oplossing is. We gaan niet aan de slag met Facebook als dat voor jouw situatie geen meerwaarde biedt. We gaan samen op zoek naar zaken die impact hebben. Die jouw bedrijf vooruit stuwen.

Our tools?
Brains.
Digital Marketing Strategist
Elke Reynaert

Onze kracht ligt in het bedenken, uitwerken en uitvoeren van strategieën die tastbaar resultaat opleveren. Door de nauwe samenwerking met onze klanten ontstaat een duurzaam partnership, verenigd door dezelfde ambitie en doelstellingen.

Uitgelichte cases.

Meer cases
 

"Bij Les Soeurs hebben we zelf expertise in huis als het gaat over online marketing, maar OMcollective is een grote meerwaarde en noodzakelijk verlengstuk op alle vlak: van advies over strategie, tot uitvoering en analyse."

Clio Hendrickx Marketing & wholesale verantwoordelijke Les Soeurs
Benieuwd naar onze aanpak?