Opleiding & training

Interne kennis uitbreiden is een strategische zet. Je wapent je eigen mensen met de munitie die ze nodig hebben om de digitale strijd hard te voeren.

Hoe dan? Trainingsopties

Een workout voor je brains

Je wil het beste voor je onderneming, daarom vind je het belangrijk om te investeren in de kennis en toekomst van je mensen en zo dus ook je bedrijf. Dat is exact wat je doet wanneer je je medewerkers de kans geeft opleidingen te volgen. Zij krijgen de ruimte om competenties ontwikkelen die je onderneming momenteel nog mist. Of een training dient om kennis te verbreden of verdiepen. Je mensen leren nieuwe vaardigheden die het bedrijf algemeen ook ten goede zullen komen. Door je eigen mensen op te leiden breng je nieuwe knowhow binnen in je onderneming en stimuleer je vernieuwing, innovatie en out-of-the-box-ideeën.

Wel, lucky for you heeft het OMcollective-team kennis te over wat betreft (digitale) marketing! Brainpower, als het ware. Die brainpower willen we niet gewoon voor onszelf houden, neen. Wij delen graag. Daarom zijn opleidingen, trainingen en workshops ook een belangrijk onderdeel van onze business en onze manier van werken. Heb je als bedrijf wel de capaciteit in huis, maar mis je nét nog een bepaald kennisveld of weet je niet goed waar beginnen? Wij kunnen een opleiding voorzien voor jouw team.

Voor trainingen gaan we niet voor standaardpakketten. Wij werken een opleiding uit op maat van jouw noden. Daarbij houden we rekening met de voorkennis van je mensen, jouw business en z’n eigenheid en je te behalen doelstellingen. Afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp, voorzien we één of meerdere dagdelen voor de training. Nadien voorzien we nog wat supporttijd om vragen te beantwoorden die opduiken zodra je met je nieuw verworven kennis aan de slag gaat.

Neem contact op en bespreek met ons je nood
 

"De SEO-opleiding was goed afgestemd op het kennisniveau van de verschillende deelnemers. Lesgever Pieter is een vat vol informatie die zijn kennis begrijpelijk weet over te brengen."

Vincent Alblas Marketeer Fietsen De Geus

Volgende trainingen geven we regelmatig

 

SEO-opleiding

Leid je marketingteam op tot volleerde SEO-masters. Onze experten leren je de kneepjes van het vak kennen, geven je inzage in onze werkwijze om je SEO te auditen, bij te sturen en op punt te zetten.

 

Customer journey workshop

In deze interactieve workshop leer je de mensen àchter je doelgroep beter kennen. Hun behoeftes, wensen en vragen worden in kaart gebracht zodat jij met je content de juiste snaar kan raken én hen zo overtuigen voor jouw merk te kiezen.

 

SEA-trainingen & -masterclasses

Een algemene SEA-training, YouTube advertising masterclass, een specifieke opleiding rond Google Shopping … Alles is mogelijk. We stemmen de opleiding af op je noden en de voorkennis van je team. Van basis- tot expertenniveau, afhankelijk van de expertise van je team!

 

Employer branding workshop

Een sterk medewerkersmerk uitbouwen. Hoe begin je daaraan? En nog belangrijker: hoe hou je dat op lange termijn vol? In deze workshop reiken we je een eigen uitgewerkt Employer Branding Model aan met concrete stappen, om het bos door de bomen te blijven zien.

 

Data & tracking training

Google Analytics, Google Tag Manager en Google Data Studio hebben geen geheimen voor ons. Wij loodsen je door de techniciteiten van het platform en geven je inzicht in alle beschikbare mogelijkheden. Struggel je met doelgroepbepaling of customer journeys uittekenen? Ook voor deze vraagstukken kan ons datateam je in de juiste richting sturen.

 

Social advertising opleiding

Je beheert je kanalen al organisch en wil nu zelf aan de slag met social advertising? Wij doorlopen samen met jou alle mogelijkheden, halen aan welk type wanneer het beste scoort en tonen je de juiste metrics om in de gaten te houden. Meest frequente kanalen: Facebook, Instagram en LinkedIn. Andere mogelijkheden: Twitter, Pinterest, Snapchat, TikTok …

 

Social media training

De ultieme tips om het maximale uit je socialemediakanalen te halen? Die hebben wij voor je. Deze training wordt regelmatig geüpdatet met implementatie van nieuwe features, toepassingen en ‘foliekes’ die de platformen aanbrengen.

 

Opleiding op maat

Naast deze opleidingen die regelmatig gegeven worden, kunnen wij in elke online marketing discipline een training op maat uitwerken voor jou. Wil je meer de innovatieve tour op? Zo gaven wij ook al opleidingen rond voice search, affiliate marketing en videomarketing.

Deze (en andere) organisaties genoten al (meermaals) een opleiding van een OMcollective-expert ter zake

 

Klaar om je kennis bij te schaven? Contacteer OMcollective voor een voorstel op maat van je ontwikkelingsnoden.

Neem contact op