Digital Campaign Manager

Voor een toonaangevende HR-dienstverlener in België zijn we op zoek naar een Digital Campaign Manager. Met meer dan 750 medewerkers verspreid over 150 kantoren slagen ze er al 30 jaar in om bedrijven te matchen aan de juiste talenten. Dankzij een datagedreven marketingstrategie kunnen ze unieke, gepersonaliseerde klantenervaringen bieden over verschillende platformen en merken heen. De gedreven medewerkers zorgen doorheen heel het proces voor de persoonlijke aanpak met een smile!

Als Digital Campaign Manager kom je terecht in een afdeling in volle ontwikkeling die in het teken staat van (digitale) transformatie. Je vervult een voorbeeldrol in de organisatie en draagt doorheen jouw manier van aanpak de visie en waarden uit naar interne -en externe stakeholders. Omdat jij “digital” ademt, weet jij ook steeds de next big thing te detecteren en intern te pitchen om zodoende verschillende test cases op te zetten. Alles om de meest resultaatgerichte candidate journey uit te bouwen!

Jobinhoud

 • Binnen het marketingteam teken jij als expert de strategie uit om instroom, doorstroom en retentie van talent te optimaliseren.
 • Je strategie ga je steeds omzetten naar datagedreven proactieve en performante (digitale) marketing acties waarbij je als doel de kwalitatieve instroom van kandidaten aanzienlijk verhoogt.
 • SEA, SEO, CRM, E-mail, social campagnes, display advertentiecampagnes … zijn voor jou geen ongekende woorden! Jij weet hoe je deze moet opzetten, bijsturen, analyseren en krijgt hierbij ondersteuning van een extern performance marketing bureau.
 • Als een echte digitale ambassadeur coach jij je collega’s tijdens inspirerende workshops. Je werkt hiervoor nauw samen met het HR-team om als doel elk kantoor digital minded te maken.
 • You speak IT… en weet je collega’s in het IT-team juist te briefen en te sturen in het doorvoeren van websiteverbeteringen en lancering van nieuwe kandidaatplatformen.
 • Data en ROI zijn key voor jou! Je wil weten waar het geld naartoe gaat, wat de beste investeringen zijn en wat het opbrengt. Op een heldere manier weet jij dit dan ook te rapporteren aan het management team.

Jouw profiel

 • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een performance marketing rol.
 • Je bent analytisch sterk en weet inzichten zowel schriftelijk als mondeling helder te vertalen.
 • Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden waardoor je in elke laag van de organisatie gemakkelijk om kan gaan met stakeholders.
 • Je hebt ervaring met marketing automation (opzetten van lead flows, e-mailcampagnes, landingpagina’s …).
 • Remarketing, programmatic advertising, SEA, SEO, social media campagnes … performance marketing kent geen geheimen voor jou. Je kan deze zowel praktisch als strategisch inzetten.
 • Dat je een teamplayer bent, is vanzelfsprekend als je bij dit mensgerichte bedrijf werkt. Jij weet je daarnaast als geen ander vast te bijten in projecten, zoekt naar oplossingen en blijft rustig onder deadlines.
 • Daar je voor een (inter)nationale HR-speler werkt, is het vanzelfsprekend dat je vloeiend Nederlands schrijft en spreekt, en een goed niveau van Frans en Engels hebt.

Aanbod

Aan al jouw harde werk hangt een mooie beloning: zo mag je een marktconform loon verwachten met aanvullende voordelen zoals een bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering en gsm-vergoeding. Verder bieden ze nog leuke extra’s aan zoals bedrijfsuitjes, toffe teambuildingactiviteiten en heel wat autonomie en vrijheid in je werk om echt het verschil te maken!