Spontane sollicitatie

Vlaanderen — Allerlei sectoren — Marketing en communicatie

Vond je geen geschikte vacature op onze pagina? Aarzel niet om toch contact op te nemen! Onze digital talent recruiters zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste talenten binnen (digitale) marketing, grafisch design en communicatie om het team van onze klanten compleet te maken.

Een van onze recruiters contacteert jou om jouw ambities te doorgronden. Zo kunnen zij snel handelen als er een vacature vrijkomt die op jouw lijf geschreven is.

Jobinhoud

Onze recruiters spitsen zich toe op een specifieke tak van de bedrijfswereld namelijk (digitale) marketing en communicatie. Dit mag je interpreteren in de breedste zin van het woord, want er passeerden al allerhande vacatures de revue. Denk maar aan functies zoals campagne marketeer, webdesigner, brandmanager, content marketeer of marketing manager. Dus voor ieder wat wils!

Ook de klanten waarvoor onze recruiters de zoektocht opstarten zijn heel uiteenlopend. Er zit variatie in het type organisatie en de sector. Zo kunnen we je matchen aan een gloednieuwe scale-up in de fashionwereld of een bekende international in de bouwsector. We plaatsten onder andere al marcom professionals bij toffe spelers zoals Cera, iChoosr en DPG media.

Jouw profiel

Een waslijst aan vereisten zal je hier niet terugvinden. Wat wel belangrijk is, zijn de volgende elementen:

  • Jouw passie ligt binnen marketing of communicatie. Junior of al een tijdje actief op de arbeidsmarkt? Dat is minder van belang!
  • Je passie voor marketing of communicatie ontdekte je tijdens je bachelor of master opleiding in een relevante richting.
  • Het kriebelt om in een nieuwe omgeving het beste van jezelf te geven.
  • De meeste van onze klanten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Het vlot spreken en schrijven van Nederlands is hierdoor een must. Gesproken en geschreven Engels en Frans onder de knie hebben, is vaak een grote troef.

Aanbod

Zodra jij jouw spontane sollicitatie ingeleverd hebt, zal een van de recruiters na screening van je cv binnen de week per mail of telefonisch contact met jou opnemen. Ze nemen altijd even de tijd om jouw ambities en skills af te stemmen. Nadat ze de nodige info van je hebben, nemen ze je op in hun talentpool. Komt er een voor jou interessante vacature op hun pad, dan ben jij de eerste die er van zal horen. En wie weet word jij binnen de kortste keren gematcht met een toffe job!

Come join the team!

Krijg je het warm bij het lezen van bovenstaande beschrijving? Laat dan van je horen en solliciteer via het formulier of mail naar jolien@omcollective.com. We zijn alvast benieuwd om je te ontmoeten. Tot binnenkort!

<   Terug naar externe vacatures