OMcollective is een online marketing agency met heel wat Belgische middelgrote tot grote bedrijven en toffe brands als klant. Vanuit het agency bieden wij aan onze klanten een totaalaanpak. Zij doen dan ook vaak beroep op ons wanneer ze op zoek zijn naar versterking op tijdelijke basis. Om die vacatures in te vullen, rekenen wij op een netwerk van freelancers die hun tanden willen zetten in een uitdagend tijdelijk project! Wist je trouwens dat uit een bevraging van onze freelancers een mooie score kwam? Jullie kunnen onze aanpak dus wel smaken!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Op zoek naar een tijdelijke uitdaging waar jij als freelancer helemaal je ding in kan doen en waar je met je ervaring een meerwaarde kan betekenen voor het project? Dan ben je aan het juiste adres!

De ervaren recruiters van OMcollective zijn thuis in veel domeinen (denk vooral aan marketing, management, communicatie en web). Daarom slagen we erin de perfecte match te maken tussen een freelance-opdracht en jouw kwaliteiten en verwachtingen. Samenwerken met OMcollective is kiezen voor een partner die een klankbord is voor jou, dat blijkt ook uit onze recente enquête. Dankzij onze persoonlijke aanpak en matchmaking skills ondersteunen wij jou naar je volgend uitdagend project. We volgen ook op hoe alles gaat op je lopende projecten, zodat we samen snel kunnen schakelen waar nodig.

Voor elk wat wils

Wij krijgen opdrachten voor zowel junior-, medior- en seniorprofielen van uiteenlopende disciplines binnen verschillende domeinen van marketing. Dat zijn hoofdzakelijk projecten met een digitale touch. Er zijn opdrachten voor zowel generalisten als specialisten. Wij plaatsen freelancers op kortlopende opdrachten, maar soms zitten er ook wel eens langetermijnprojecten bij. Alles hangt af van de noden van de klant. De meeste van onze freelance-opdrachten zijn voor 2 tot 5 dagen per week en lopen gedurende minimaal 3 maanden. Onze recruiters luisteren graag naar jouw wensen en houden steeds rekening met jouw beschikbaarheden in het matchmaking proces. 

Freelancer Mike en recruiter Lopke vertellen je over onze werking:

Wil je graag ook horen wat onze klanten en collega’s te vertellen hebben over hun samenwerking met OMcollective. Ze lichten het je graag toe in 4 korte video’s.

Let’s meet!

Zin gekregen om lid te worden van onze community? Leuk, want wij zoeken continu fijne, capabele mensen om ons netwerk mee uit te breiden. Wil je graag meer te weten komen over ons en onze werking, dan kan je contact opnemen met onze recruiters.

Lopke Hemelaer, Digital Talent Recruiter

Lopke, Digital Talent Recruiter

LinkedIn

03 808 75 03

lopke@omcollective.com

Margerit, Digital Talent Recruiter

LinkedIn

03 808 75 05

margerit@omcollective.com

 Of wil je je meteen kandidaat stellen? Vul dan ons contactformulier in en we laten snel van ons horen voor een kennismaking.