Newsroom

OMcollective zit niet stil en communiceert op regelmatige basis over interessante projecten die ons als digital marketing agency bezig houden. Een greep uit het gepubliceerde aanbod.

 •  
  Artikel—  24 januari 2024

  OMcollective terug naar de schoolbanken! Een strategisch partnership met Thomas More.

  Thomas More is de grootste hogeschool van Vlaanderen met een community van bijna 22.000 studenten, medewerkers en onderzoekers. Het is een warme, internationale en bruisende omgeving met optimale leerkansen voor elk talent. De hogeschool was op zoek naar een strategische partner voor hun digitale communicatie. Eentje die proactief meedenkt en de juiste ideeën aanreikt op basis van hun expertise. Een proactieve aanpak en plan dat moet leiden naar meer inschrijvingen, meer visibiliteit voor de basisopleidingen en meer converterende bezoekers op de site en op infomomenten.

  Lees het PUB artikel
 • Artikel—  30 november 2023

  OMcollective strijdt mee om de felbegeerde titel van Slimste Reclamebureau ter Wereld in de wacht te slepen

  Na een geslaagde eerste editie verenigde Ads & Data op donderdagavond 30 november opnieuw de crème de la crème uit de Belgische reclamewereld. Zo’n 28 reclamebureaus gooiden alles in de strijd om de felbegeerde titel van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld in de wacht te slepen. Na een voorronde vol bloed, quizzweet en tranen slaagden TBWA, FamousGrey en OMcollective erin om een finaleticket te bemachtigen.

  Lees het PUB artikelLees het Ads & Data artikel
 •  
  Artikel—  29 november 2023

  Novy kiest met OMcollective voor een strategische en uitvoerende digital performance partner

  OMcollective wordt de vaste partner en aanspreekpunt voor de marketing- en performance strategie van Novy. Bij stap één ligt de focus op de overname, analyse en het naar een volgend niveau brengen van de huidige digitale activiteiten. Op lange termijn zal de focus verbreed worden naar verdere groei en uitbreiding, waarbij de waarden van Novy - o.a. stilte, kwaliteit, innovatie, vakmanschap en design - consistent uitgedragen worden en zo mee in het collectieve geheugen ingeprent worden. Transparantie en een proactief denkvermogen zijn essentieel in het slagen van de langetermijnsamenwerking.

  Lees het PUB artikelLees het Made In artikel
 • Artikel—  15 mei 2023

  Eerstelijnszones Waasland en OMcollective lanceren platform met hulpvraag

  Het vinden van de juiste hulporganisatie kan een uitdaging zijn voor zowel burgers als hulpverleners. Om die uitdaging te vereenvoudigen hebben de eerstelijnszones van het Waasland samen met marketingbedrijf OMcollective een nieuw, gebruiksvriendelijk platform opgezet: eerstestap.be.

  Lees het PUB artikel Bekijk de video op TV Oost
 • Artikel—  14 maart 2023

  Gaan we met z’n allen minder googelen? Er is een revolutie op til in het zoeken naar informatie. Hoe mengen AI, Meta, en TikTok zich in de strijd om de surfer?

  Als digital agency volgt OMcollective alle nieuwigheden in de markt. Maarten Clochet, Innovation manager bij OMcollective kroop in zijn pen voor een opiniestuk over de veranderende zoekmachinemarkt en hoe je je als bedrijf wapent voor de toekomst, waar de weg naar het hart van zoekende gebruiker anders zal verlopen.

  Lees het volledige opiniestukLees het PUB artikel
 •  
  Artikel—  13 oktober 2022

  OMconference behaalt als eerste marketingevent in België het CO2 neutrale label in samenwerking met Utopia Events.

  Op 26 september gooide het Elisabeth Center in Antwerpen haar deuren open voor de vierde editie van OMconference, een jaarlijkse hoogmis waarbij de marketing beslissingsnemer ondergedompeld wordt in een bad vol inspirerende sprekers. Dit jaar was duurzame marketing hét hot topic. En OMconference walks the talk. Onder de begeleiding van Utopia Events uit Gent, behaalt het marketingevent als eerste in België dat het CO2 neutrale label.

  Lees het MICE Magazine artikel Lees het HLN artikelLees het Eventnews artikel
 •  
  Artikel—  1 oktober 2022

  OMcollective en Click To Tree planten elke maand bomen samen met Go Forest.

  Michel De Baer, CEO en oprichter van het digitale marketing agency OMcollective, lanceerde tijdens OMconference, de jaarlijkse hoogmis voor de marketing beslissingsnemer, Click To Tree, een initiatief dat bedrijven en bedrijfsleiders moet inspireren beter te doen voor de natuur. Zo worden er elke maand bomen geplant in samenwerking Go Forest.

  Lees het PUB artikelLees het Made In artikel
 • Artikel—  30 mei 2022

  OMcollective en Utopia Events slaan de handen in elkaar om OMconference als eerste CO2-neutrale marketingevent in België op de kaart te zetten.

  Op 26 september gooit het Elisabeth Center in Antwerpen haar deuren open voor de vierde editie van OMconference, een jaarlijks marketingevent waarbij de marketing beslissingsnemer ondergedompeld wordt in een bad vol inspirerende sprekers en waarbij hij ruimschoots de tijd krijgt om te netwerken met gelijkgestemden. Dit jaar is duurzame marketing hét hot topic. Een boeiend thema waar de marketing beslissingsnemer een belangrijke rol in speelt tegenover zijn/haar merk en de klanten. En OMconference walks the talk, want het wordt het eerste CO2-neutrale marketingevent in België. En dat met de deskundige begeleiding van Utopia Events uit Gent.

  Lees het PUB artikel Lees het Mice Magazine artikel Lees het Eventnews artikel Bekijk het fragment van ATV en GvA
 •  
  Artikel—  29 april 2022

  OMcollective organiseert de vierde editie van OMconference en gaat de duurzame tour op

  OMcollective organiseert op 26 september 2022, samen met 15 partners, de vierde editie van OMconference, dé hoogmis voor elke marketing beslissingsnemer waar dit jaar duurzame marketing het centrale thema is.

  Ontdek alles over het thema en het sprekersaanbod Lees het PUB artikel
 •  
  Artikel—  02 nov 2021

  OMcollective geeft het Stationsplein in Sint-Niklaas een fris elan met een gloednieuw bedrijvencentrum.

  Een groene invulling van het Stationsplein in Sint-Niklaas was het enige dat nog ontbrak om van het plein een werkomgeving uit de duizend te maken. Nu stad Sint-Niklaas daar op korte termijn werk van maakt, was dit hét ideale moment voor Michel en Philippe De Baer om de gebouwen rond OMcollective mee invulling te geven in de vorm van een modern bedrijvencentrum, met opening in september 2022.

  Ontdek bedrijvencentrum CopperworksLees het volledige Made In artikelLees het Nieuwsblad artikelLees het Gazet van Antwerpen artikel Lees het De Standaard artikelLees het Waasland Actueel artikel Lees het VRT NWS artikel
 •  
  Artikel—  3 september 2021

  OMcollective verzamelt voor de derde keer 1.000 marketing beslissingsnemers in het Elisabeth Center in Antwerpen

  In het thema‘The magic of marketing’ kon je als marketing beslissingsnemer in september 2021 tonnen inspiratie opdoen. Het programma bestond uit een mix van inspirerende sprekers, real-life cases en strategisch expertenadvies. De eventdeelnemers werden betoverd door straffe marketingillusies, fascinerende performances en inzichten in de marketingkunstjes van échte professionals.

  Een terugblik op de editie van 2021Ontdek alles over OMconference
 • Artikel—  30 aug 2021

  OMcollective neemt deel aan de Horse Race 4Brain op Waregem Koerse op dinsdag 31 augustus.

  In 2019 lanceerde Waregem Koerse de Horse Race for Charity, waarbij men als bedrijf aan de zijde van een professionele jockey racet ten voordele van een goed doel. Dit jaar wordt deze koers gereden voor 4Brain. Digital agency OMcollective uit Sint-Niklaas sluit zich graag aan als sponsor en partner voor deze duo-race voor het goede doel die plaatsvindt op dinsdag 31 augustus in Waregem.

  Lees het Made In artikel
 • Artikel—  12 maart 2021

  Michel De Baer, CEO en oprichter van OMcollective, wint de JCI award ‘Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2020-2021’.

  Op donderdag 11 maart reikte organisatie JCI de Oost-Vlaamse award uit voor ‘Jonge Ondernemer van het Jaar’. Michel De Baer, CEO van digital marketing agency OMcollective uit Sint-Niklaas, wint de award en dingt zo ook automatisch mee naar de nationale award. Die finale vindt plaats op 20 mei 2021.

  Lees het HLN artikelLees het Made In artikel Lees het PUB artikel
 • Artikel—  5 mei 2020

  OMcollective biedt exitstrategieën op maat van elk bedrijf.

  Sinds industrie en B2B bedrijven vanaf 4 mei stilaan terug aan de slag zijn, heeft digital agency OMcollective een kader uitgewerkt dat ondernemers en bedrijven een houvast wil geven om de juiste exitstrategie te bepalen.

  Lees het Made In artikel
 •  
  Artikel—  2 april 2020

  OMcollective en Comeos zeggen ‘Merci’ aan alle Belgen.

  Deze coronacrisis heeft enorm veel impact gecreëerd. Maar naast de gekende negatieve gevolgen, is er ook een sterke beweging op gang gebracht. Gaande van de vele solidariteitsacties, ondersteuning van de bedrijven die bijdragen aan de Belgische economie, tot de consumenten die het belang inzien van blijven shoppen in hun vertrouwde winkels in plaats van de buitenlandse webshops. Dat inspireerde OMcollective om de ‘Merci België’/’Merci Belgique’ campagne en platform op poten te zetten. Ze krijgt daarvan de volledige ondersteuning van Comeos, de vereniging die de belangen van de Belgische handel en diensten vertegenwoordigt en behartigt.

  Lees meer over Merci België/Merci BelgiqueLees het artikel uit De TijdLees het Made In artikel Lees het PUB artikelLees het MM artikel
 •  
  Artikel—  28 febr 2019

  OMcollective trekt de groene kaart en investeert in 15 elektrische wagens.

  De opkomst en het aanbod aan elektrische wagens draait op volle toeren. Groen rijden is hoe dan ook de toekomst. Omdat ecologie en duurzaamheid een grote rol spelen bij digitale marketingpartner OMcollective, trekt het bedrijf volop de groene kaart en wordt 2/3 van het wagenpark van benzine- en dieselwagens nu reeds vervangen door 100% elektrische wagens van het merk KIA.

  Lees het Made In artikel Lees het PUB artikel
 • Artikel—  9 april 2019

  Michel De Baer, CEO en oprichter van OMcollective en OMcareers, genomineerd als Entrepreneur of the Year.

  Op 8 april maakte de organisatie Top Management de genomineerde ‘Entrepreneurs of the Year’ bekend voor 2019. Michel De Baer, CEO van digital marketing agency OMcollective uit Sint-Niklaas, is genomineerd als Entrepreneur of the Year in de Nederlandstalige categorie Founder/Oprichter. Op 23 mei maakt de organisatie de winnaars bekend tijdens een gala in Brussel.

  Lees het Made In artikelLees het PUB artikel
 • Artikel—  14 maart 2019

  Sint-Niklase bedrijven in de spotlight bij roadshow van VLAIO

  Het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO) strijkt vanaf 16 maart neer op de Grote Markt in Sint-Niklaas met de roadshow Ondernemers ondernemen voor iedereen. Via een fotobox-installatie kunnen voorbijgangers er kennismaken met zo’n 90 ondernemers, waarvan 17 ondernemingen uit Sint-Niklaas en omstreken.

  Lees het Made In artikel
 •  
  Artikel—  18 oktober 2018

  OMcollective wint de award voor KMO van het jaar 2018 voor Oost-Vlaanderen en dingt op 28 november mee naar de award voor nationale KMO van het Jaar 2018.

  Op 18 oktober reikte organisator Unizo de regionale awards uit voor KMO van het Jaar voor elke provincie. OMcollective wint daarbij de award voor Oost-Vlaanderen en mag zich een jaar lang KMO van het Jaar 2018 voor Oost-Vlaanderen noemen. Bovendien neem je automatisch deel aan de nationale awarduitreiking die plaatsvindt op 28 november in Oostende.

  Lees het Made In artikel
 •  
  Artikel—  23 september 2019

  OMcollective organiseert, samen met 11 andere partners, de intussen uitverkochte 2e editie van OMconference: een niet-alledaags netwerk- en kennisevent.

  OMcollective, Google, Flexmail, VideoFactory, beMatrix, Merchandise Essentials, Gamned!, SmartPresentations, OMcareers, Korazon, 3Motion, King George en PUB magazine slaan de handen in elkaar. Op dinsdag 1 oktober gaat de 2e editie door van OMconference. Het thema voor 2019: Marketing as a religion.

  Meer over het eventLees het Made In artikel
 • Artikel—  6 september 2018

  OMcollective lanceert OMconference: een niet-alledaags netwerk- en kennisevent.

  OMcollective, Google, Flexmail, HR-Productions, Teamleader, ReclameOnline, OMcareers, Korazon, Wandman, Trustpilot en SmartPresentations slaan de handen in elkaar. Op maandag 1 en maandag 15 oktober lanceren ze samen een nieuw initiatief: OMconference met als thema ‘Hitch your marketing’ ofwel ‘The marketing love story’.

  Website OMconferenceLees het PUB artikel
 • Artikel—  18 januari 2018

  OMcollective vestigt zich in met een 2e werkplek in Oostende en gaat tegelijk ook een partnership aan met basketclub Oostende.

  OMcollective, online marketing agency uit Sint-Niklaas, heeft sinds eind december een vaste stek in Oostende. Na het hoofdkantoor in Sint-Niklaas, is het tijd om de kuststreek te verkennen. Om de klanten en potentiële klanten in de regio West-Vlaanderen te servicen, werkt het beter en efficiënter om ook daar een poot te hebben. Het 2e bureau valt ook samen met een nauwe partnership met basketclub Oostende, een begrip in de streek.

  Lees het Made In artikel

Downloads