Wat kan je verwachten wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief?

1. One minute memo

We mailen je 6x per jaar een kort overzicht van de must-knows in marketingland. In enkele minuten tijd ben jij weer mee met de grootste veranderingen. Wil je diepgaandere info, dan kan je doorklikken en uitgebreid verder lezen.

3. Je kennis uitbreiden

Wanneer we een webinar organiseren, ben jij de eerste die ervan hoort! In het verleden gaven we al webinars over GA4, digital maturity, programmatic advertising, micromoments en SEO. Interesseert het onderwerp je en past de datum in je agenda? Dan kan je meteen gratis inschrijven zodra je de mail krijgt. Ook wanneer er een blog online komt, laten we jou dat weten.

2. Nieuwste cases

We updaten regelmatig onze cases, die vertellen wat we precies doen voor onze klanten. Dat kan je inspiratie geven voor nieuwe marketingtechnieken of -tools. Je scharrelt er insights in en buiten je eigen sector op. En je ontdekt ook heel tastbaar wat OMcollective allemaal kan betekenen voor je.

4. Jaarlijkse contentkalender

Om je met een kickstart het nieuwe jaar in te sturen, lanceren we elk najaar een topic kalender, boordevol (social) contentinspiratie. Ben je ingeschreven op de nieuwsbrief, dan krijg je die jaarlijks zomaar toegestuurd. Handig, toch?

Niets bij ons is in steen geschreven, dus blijkt de nieuwsbrief toch niet te voldoen aan je verwachtingen? Dan kan je bij elke mail je makkelijk uitschrijven onderaan de e-mail via de uitschrijflink.

Wanna give it a go?

Geef ons je mailadres en wij geven je boeiende marketingcontent in ruil!