OMconference

Maak kennis met dé marketinghoogmis van het jaar!

OMconference website Lees onze case

Welkom op OMconference!

Voor OMcollective is geen enkele uitdaging teveel. Waar we die zoal terugvinden? In tal van klantenprojecten, maar ook in onze eigen portefeuille. Een van onze grootste realisaties binnen dat laatste luik is OMconference. Een absolute marketinghoogmis die je niet wil missen, al zeggen we het zelf. Sinds 2018 brengen we eens per jaar zo’n 1000 marketing decision makers samen in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. Daar krijgen ze een dag boordevol inspiratie, innovatie en netwerkmogelijkheden voorgeschoteld. Kom jij ook proeven?

Proef de marketing van morgen

Als marketing beslissingsnemer leef je in een wereld waar marketing centraal staat. Een (digitale) wereld die razendsnel evolueert en waar de ene verandering wordt opgevolgd door de andere. Vraag je je ook af hoe je in zo’n omgeving overeind blijft? Waar investeer je het beste je tijd, geld en energie in? Heb je nood aan inspiratie? Of wil je gewoon te weten komen wat er leeft onder je concullega’s? Een antwoord op al deze actuele vraagstukken krijg je - met een glimlach, hapje en drankje erbij - op OMconference.

Gevarieerd sprekersnetwerk

Wie een bezoek brengt aan OMconference kan rekenen op een uitgebreid aanbod van sprekers, zorgvuldig door ons geselecteerd. Stuk voor stuk zijn het vertegenwoordigers van bedrijven waar iedere marketing decision maker wel eens mee geconfronteerd wordt. Kwaliteitsgarantie is hier onze grootste troef. We zorgen ervoor dat je op het einde dag naar huis gaat met een goed gevoel en bakken vol inspiratie.

Eén thema als rode draad

Ieder marketingjaar - en iedere dag for that matter - is anders. Daarom bouwen we ons event telkens weer op rond een ander, verrassend en inspirerend thema. Zo stond de parallel tussen dating en marketing centraal tijdens de eerste editie in 2018, maar ook "Preaching Customer Love" en "Magical Marketing" passeerden al de revue. Wat we dit jaar voor je in petto hebben, dat ontdek je op de website van OMconference. Wil jij op 26 september 2022 ook getuige zijn van de inspirerende verhalen en nieuwe strategische inzichten? Bemachtig snel een ticket. Tot dan!

Uitgelichte cases.

Meer cases