Employer values

Samen digitaal groeien. Daar gaan we voor. In een dynamisch team en een toffe omgeving. Met passie voor ons vak en honger naar kennis. Een cocktail die ons alleen maar zin geeft om onze klant digitaal vooruit te helpen.

Lees verder
01.

Team up.

Wij vormen een hecht team. Met z’n allen! Iedereen kan hier zichzelf zijn. In een aangename omgeving vol vertrouwen en erkenning. Met ontspanningsmogelijkheden en teambuildings als motor voor onze drive. Gevoed door verwennerijen van onze huisomi.

02.

Think.

Brainpower staat centraal. Vandaar dat 20% van onze tijd gaat naar ontwikkeling en innovatie. Van kennis én skills. Aan de hand van zelfstudie, trainingen, opleidingen en on-the-go begeleiding. Misschien word jij zo wel één van onze experts. Of een spilfiguur in onze innovatietrajecten.

02.
03.

Grow.

Een persoonlijk ontwikkelingsplan stippelt jouw groeitraject uit. Volledig op maat van jouw talenten, skills én interesses. Aangevuld met persoonlijke begeleiding voor al jouw vragen of ideeën. Zo haal jij massa’s energie en voldoening uit je job!

 

"OMcollective walks the talk! De collega's zijn super, we doen straffe dingen voor fijne klanten. Het bedrijf heeft enorm veel aandacht voor de mens in de organisatie."

Yannick De Smedt - Managing Director OMcollective

We work, we live

We smijten ons volledig in onze job, maar een gezonde work-life balance vinden we minstens even belangrijk. En daar zorgen we bij OMcollective voor door onze medewerkers in de watten te leggen. Hoe? Teambuildings, OMcongé, een kerstdiner, een sinterklaasfeest voor onze pagadders, een huisomi die ons dagelijks voorziet van verwennerijen, flexibele werkuren, mogelijkheden om je eindejaarspremie op alternatieve manieren in te zetten en ga zo maar door.

Ontdek onze cultuur

You name it, we need it!

OMcollective groeit en is steeds op zoek naar nieuwe talenten. Van digital consultant tot freelancer. You name it. Samen werken we jouw persoonlijke groeiplan uit, altijd in functie van jouw talenten en interesses.

Join OMcollective Meet our team

We make sure everyone is having fun

Wij vormen een hecht team. Bij OMcollective kan je helemaal jezelf zijn. We zorgen voor de nodige uitdaging met straffe klanten, toffe projecten en een persoonlijk uitgestippeld groeitraject. We voorzien 20% van je werktijd om je kennis bij te spijkeren. Alles om maximale voldoening uit jouw job te halen en je persoonlijke ambities waar te maken. Alles om je goed in je vel te voelen, bij OMcollective en daarbuiten.

We werken met flexibele uren, je kan regelmatig van thuis werken en er is een vlotte verlofpolicy. We zorgen voor een goede work-life balans.

OMcollective ligt tegenover het station, we hebben een 100% elektrisch wagenpark en de parking met eigen laadpalen bevindt zich vlakbij.

Omi Céline zorgt voor een net kantoor, ze is kok op woensdag, ontvangt de klanten met de grootste zorg en voorziet ons van verwennerijen tussendoor.