Meet OMcollective

Een gepassioneerd team met massa's expertise en zin om je bedrijf (digitaal) te laten groeien.

Ontdek OMcollective

Onze missie

Als digital agency biedt OMcollective de beste oplossing voor elk digitaal en marketingvraagstuk dat je hebt. Wij leveren maatwerk en doen niet aan standaardpakketten. Onze focus? Bedrijven helpen om die digitale move te realiseren! Wij willen een partner in the long run zijn, niet enkel voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en voor iedereen die met OMcollective samenwerkt.

Onze visie

Als digitaal marketingbureau focussen we op vier pijlers: strategie, marketing, creatie en consultancy. In elk van die domeinen hebben we de knowhow opgebouwd om erin uit te blinken. En daar zijn we trots op. Met die kennis willen we bedrijven vooruithelpen. Op een proactieve, verantwoorde en innovatieve manier proberen we de meest kwalitatieve resultaten te bereiken en stomen we bedrijven klaar voor de digitale toekomst!

We team up.

We think. We grow.

Together!

… met onze klanten

"Dynamisch team met bakken kennis. Erg professionele werkwijze: open en transparant. No-nonsense aanpak. Veel knowledge-sharing in de organisatie."

Martine Schoonbroodt Marketing Manager Wolters Kluwer
Hoe we onze klanten helpen

… met onze collega's

"Goesting om ons best te doen. Om elkaar te challengen en zo sterker te worden. Goed geolied met een passie voor digital en honger naar kennis. OMcollective is de ideale omgeving om te groeien."

Jokelien Bunk HR Manager
Ontdek hoe we het doen

… en het werkt!

96% van onze klanten beveelt ons aan!
>150 groeiende klantenaccounts
>50 digitale specialisten

We make sure everyone is having fun.

Bij OMcollective kan je helemaal jezelf zijn. We zorgen voor de nodige uitdaging met straffe klanten, toffe projecten en een persoonlijk uitgestippeld groeitraject. 20% van je werktijd gebruik je om je kennis bij te spijkeren. Alles om maximale voldoening uit jouw job te halen en je persoonlijke ambities waar te maken. Alles om je goed in je vel te voelen, bij OMcollective en daarbuiten.

Meer over onze employer values