Werken bij OMcollective

Maak mee deel uit van een geolied team, met een passie voor digitaal is en een honger naar brainpower. Welkom bij OMcollective.

Ontdek onze cultuur Onze vacatures

Join the collective.

Bij OMcollective word je goed gesoigneerd. Enerzijds op werkgebied: je vindt je gading in leerrijke projecten voor leuke klanten. We stippelen samen je groeitraject uit en we voorzien veel tijd voor kennisuitbreiding. Anderzijds dragen we ook zorg voor jouw well-being: thuiswerk, flexibele uren, teambuildings, etentjes, huisomi die ons ontzorgt … We doen er alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken en een thuisgevoel te creëren.

Waarom bij OMcollective werken?

Brainpower

20% van jouw werktijd besteed je aan kennisuitbreiding en/of innovatie. En dat doe je niet alleen, je kan daarbij rekenen op meer dan 50 collega-marketeers.

Flexibiliteit

We werken met flexibele uren, je kan regelmatig van thuis werken en er is een vlotte verlofpolicy. We zorgen voor een goede work-life balans.

Milieu

OMcollective ligt tegenover het station, we hebben een 100% elektrisch wagenpark en de parking met eigen laadpalen bevindt zich vlakbij.

All-in service

Je krijgt gratis drinken, snacks, fruit en lunch op woensdag aangeboden. Daarnaast zitten we op ergonomische stoelen en werken aan in de hoogte verstelbare desks.

Huisomi verwent

Omi Céline zorgt voor een net kantoor, ze is kok op woensdag, ontvangt de klanten met de grootste zorg en voorziet ons van verwennerijen tussendoor.

Financieel gezond

We nemen enkel weldoordachte en financieel gezonde beslissingen, maar zijn uiteraard ook innovatief en ambitieus.

 

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Solliciteer spontaan

"De sterkte van OMcollective? Je kan er helemaal jezelf zijn en we doen er alles aan om je goed in je vel te voelen, bij OMcollective en daarbuiten."

Michel De Baer CEO