Showreel: creative cases in beeld 

Tags:CreatieCreatief conceptGrafisch ontwerpMarketingSocial media

De perfecte creatieve strik rond jouw brand 

In één adem samenvatten wat we doen bij OMcollective, dat is op z’n zachtst gezegd een uitdaging. In het kort kun je stellen dat we een digital marketing agency zijn dat zich focust op 4 centrale pijlers om onze klanten te doen groeien:  strategie, marketing, consultancy en creatie. 

Vooral de pijler creatie blijft tot op vandaag soms een abstract gegeven, want wat betekent dat nu eigenlijk? Voor ons gaat het om de perfecte creatieve strik rond jouw product, dienst of service wikkelen. Dat doen we door je merkidentiteit, missie, visie en USP’s te vertalen naar een doordacht creatief concept, doeltreffende campagnes, een gebruiksvriendelijke website, grafisch ontwerp, catchy copy, hoogstaande fotografie en verrassende video’s.

Nood aan tastbare voorbeelden? Bekijk dan de korte compilatie van ons recentste creatieve werk. 

Enkele cases in de kijker: 

GAMMA

GAMMA is al jaar en dag een van de grootste doe-het-zelfzaken in België. Wij kregen de eer en het genoegen om voor hen een volledig social contenttraject uit te werken. We voorzien maandelijks copy voor posts op Facebook en LinkedIn en de bijhorende visuals. Daarnaast maken we ook YouTube-thumbnails en advertentiemateriaal voor verschillende campagnes op en meer. Benieuwd naar de volledige opdracht en onze aanpak? Ontdek ons volledige plan van aanpak!

Eerste Stap

Op vraag van de Eerstelijnszones Waasland creëerden we een branding van a tot z, een website én een volwaardige communicatiecampagne (met bijhorende flyers, posters, carrousels, een persbericht etc.) voor Eerste Stap. Een platform dat burgers informeert, inspireert én aanspoort om sneller en gemakkelijker contact op te nemen met de hulporganisatie die zij op dat moment nodig hebben. Het resultaat bewonderen? Dat kan binnenkort via eerstestap.be. 

Beleggers University

Ook voor Beleggers University – een start-up opgericht door twee ervaren beursexperts –  kwam OMcollective op de proppen met een doordachte branding, website en bijpassende assets. Het grote doel van deze oefening? Mensen die interesse hebben in beleggen overtuigen om de informatieve, maar tegelijkertijd fun cursussen van Dieter en Robbe te volgen. Of we daarin slaagden? Na de lancering van de website zagen we al meer dan 200 nieuwsbriefinschrijvingen binnenkomen en werden er tientallen cursussen verkocht. En de teller loopt nog steeds! 

En zo veel meer

Nog andere namen gespot in onze showreel? Goed gezien! Ook voor AG Health Partner maakten we verschillende digitale en fysieke assets zoals bijvoorbeeld een krasposter en bijpassende doos. En zo kunnen we nog wel even doorgaan want ook Tailpage, OMconference, Copperworks, The Musketeers, Ornade, Hörmann en heel wat andere spelers schakelden onze creatieve geesten al in. 

Meer weten over onze creatieve trajecten? Grasduin naar hartenlust door onze casespagina!