Vacatures bij onze klanten

Up for a new adventure? Ontdek toffe openstaande vaste jobs bij enkele van onze klanten.

Bekijk de vacatures

Allround marketing coordinator

Melle — Bouwsector — Allround marketing

Ben je zowel ervaren in offline als online marketing? Werk je graag zelfstandig en kan jij jouw mannetje/vrouwtje staan? Bekijk dan zeker de vacature!

Naar de vacature

Front-end webdesigner

Brussel — Communicatiesector — Webdesign

Heb je sterke design skills en kan je overweg met code? Wij zoeken voor onze klant een front-end web designer!

Naar de vacature

Online marketeer

Antwerpen — Dienstensector — Online marketing

Out-of-the-box denken om een doeltreffende online strategie uit te stippelen, dat is wat een online marketeer bij onze Antwerpse klant doet! Ook zelf de handen uit de mouwen steken, daar ziet deze persoon geen graten in.

Naar de vacature

Product marketeer

Brussel — Mediasector — Product marketing

Sterke merken laten connecteren met hun doelgroep? That’s where you live for! Als product marketeer ga je aan de slag om dit product in de markt te zetten, online en offline. 

Naar de vacature

Performance marketeer

Roeselare — Bouwsector — Performance marketing

Deed je al een eerste ervaring op in de marketingwereld en heb je zin om het analytische verschil te maken? Dat kan bij onze klant! Momenteel zijn zij op zoek naar een performance marketeer die zich ontfermt over SEO en paid advertising. Bovendien graaf je in deze rol doorheen alle data om heldere inzichten te verkrijgen.

Naar de vacature

Content marketing officer

Brussel — Onderzoek — Content marketing

Voel je je thuis in een dynamische, wetenschappelijke omgeving en wil je dagelijks geïnspireerd worden? Ontdek hoe jij als content marketing officer een essentiële rol kan spelen in de toekomst van Belgische ondernemers.

Naar de vacature

Junior digital marketeer

Roeselare — Bouwsector — Online marketing

Momenteel zoeken we een marketing assistant die zich ontfermt over het e-commerce platform en assisteert bij het plannen en implementeren van digitale marketingcampagnes. Deed jij al een eerste ervaring op in de marketingwereld, lees dan snel verder!

Naar de vacature

Digital marketing specialist

Brussel — Mediasector — Performance marketing

Zin om je tanden te zetten in een rol in de mediasector? Ben jij de digital marketing specialist die we zoeken? Solliciteer nu!

Naar de vacature

Digital marketing specialist

Brussel — Retailsector — Performance marketing

Aan de slag als digital marketing specialist in de retailsector? Solliciteer snel & een van onze talent recruiters contacteert jou!

Naar de vacature

Spontane sollicitatie

Vlaanderen — Allerlei sectoren — Marketing en communicatie

Vond je niet wat je zocht? Meld je alsnog aan, want wij zijn steeds op zoek naar toffe marketingtalenten om ons netwerk uit te breiden.

Naar de vacature
 

Niet de vacature gevonden die je zocht? Solliciteer spontaan!

Spontane sollicitatie

Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?

Je wordt binnen de 2 werkdagen gecontacteerd door een OMcollective-recruiter om een telefonische kennismaking in te plannen. Stemt de job waarvoor je solliciteerde overeen met jouw competenties? Great, dan gaan we verder. Tijdens een diepte-interview bespreek je met de recruiter jouw motivatie en ambities. Er wordt ook gekeken of de bedrijfscultuur van de klant aansluit bij jouw profiel. Ben jij nadien overtuigd van de vacature en ziet de recruiter de match? Dan brengen wij de klant op de hoogte van jouw kandidatuur. Je vaste aanspreekpunt, de OMcollective recruiter, volgt jouw traject nauw op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Bekijk de vacatures Vul het contactformulier in