Vacatures bij onze klanten

Up for a new adventure? Ontdek toffe openstaande vaste jobs bij enkele van onze klanten.

Bekijk de vacatures

Junior digital marketeer

Roeselare — Bouwsector — Digitale marketing

Jouw carrière binnen digitale marketing inzetten met een knaller? Dat kan als junior digital marketeer bij onze West-Vlaamse klant!

Naar de vacature

Digital marketeer

Ronse — Communicatiesector — Digital marketing

Ben je van alle markten thuis in digital marketing? Vind je het fijn om voor verschillende klanten te werken? Bekijk dan zeker deze vacature!

Naar de vacature

Front-end webdeveloper

Brussel — Communicatiesector — Webdesign/development

Heb je sterke design skills en kan je overweg met code? Wij zoeken voor onze klant een front-end web developer!

Naar de vacature

Online marketeer

Antwerpen — Dienstensector — Digital marketing

Out-of-the-box denken om een doeltreffende online strategie uit te stippelen, dat is wat een digital marketeer bij onze Antwerpse klant doet! Ook zelf de handen uit de mouwen steken, daar ziet deze persoon geen graten in.

Naar de vacature

Product marketeer

Brussel — Mediasector — Product marketing

Sterke merken laten connecteren met hun doelgroep? That’s where you live for! Als product marketeer ga je aan de slag om dit product in de markt te zetten, online en offline. 

Naar de vacature

Content marketing manager

Brussel — Onderzoek — Content marketing

Voel je je thuis in een dynamische, wetenschappelijke omgeving en wil je dagelijks geïnspireerd worden? Ontdek hoe jij als content marketing manager een essentiële rol kan spelen in de toekomst van Belgische ondernemers.

Naar de vacature

Digital marketing specialist

Brussel — Mediasector — Performance marketing

Zin om je tanden te zetten in een rol in de mediasector? Ben jij de digital marketing specialist die we zoeken? Solliciteer nu!

Naar de vacature

Digital marketing manager

Brussel — Retailsector — Performance marketing

Aan de slag als digital marketing manager in de retailsector? Solliciteer snel & een van onze talent recruiters contacteert jou!

Naar de vacature

Spontane sollicitatie

Vlaanderen — Allerlei sectoren — Marketing en communicatie

Vond je niet wat je zocht? Meld je alsnog aan, want wij zijn steeds op zoek naar toffe marketingtalenten om ons netwerk uit te breiden.

Naar de vacature
 

Niet de vacature gevonden die je zocht? Solliciteer spontaan!

Spontane sollicitatie

Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?

Je wordt binnen de 2 werkdagen gecontacteerd door een OMcollective-recruiter om een telefonische kennismaking in te plannen. Stemt de job waarvoor je solliciteerde overeen met jouw competenties? Great, dan gaan we verder. Tijdens een diepte-interview bespreek je met de recruiter jouw motivatie en ambities. Er wordt ook gekeken of de bedrijfscultuur van de klant aansluit bij jouw profiel. Ben jij nadien overtuigd van de vacature en ziet de recruiter de match? Dan brengen wij de klant op de hoogte van jouw kandidatuur. Je vaste aanspreekpunt, de OMcollective recruiter, volgt jouw traject nauw op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Bekijk de vacatures Vul het contactformulier in