De Digital Talent Recruiters van OMcollective zijn krakken in het matchen van profielen aan jobs bij onze klanten. Ze doen het dag in dag uit, hebben jaren ervaring en kunnen dan ook goed aanvoelen wanneer er een match is. Op elk moment hebben we wel een openstaande vacature bij één van onze topklanten. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een tof bedrijf? Neem een kijkje in ons aanbod en kom eens af voor een babbel als je wat ziet dat je wel aanspreekt.

Het recruitment team van OMcollective

Openstaande vacatures:

Wat gebeurt na mijn sollicitatie?

Zag je een job die aanspreekt? Top! Vul het sollicitatieformulier makkelijk en snel online in. Onze digital talent recruiters staan te popelen om meer te weten te komen over jouw vaardigheden en ambities. Je mag binnen de 2 werkdagen een mail of telefoon van ons verwachten.

Allereerst zal een recruiter met jou een telefonische screening/kennismaking inplannen. Hierbij kom jij als kandidaat alles te weten over de werking van OMcollective en de vacature waarvoor je solliciteerde. Stemt de job overeen met jouw competenties? Dan plannen we de volgende stap.

De nodige skills bezitten is één ding. Maar passen in de bedrijfscultuur van de klant is minstens even belangrijk voor een succesvolle match. Tijdens een diepte-interview via videocall gaat de recruiter dieper in op jouw motivatie en ambities. 

Ben jij nadien overtuigd van de vacature en ziet de recruiter de match? Dan brengen wij de klant op de hoogte van jouw kandidatuur. Het sollicitatieproces loopt nadien verder via de klant. Maar, je staat er niet alleen voor, je vaste recruiter volgt jouw traject nauw op. 

Klaar? Solliciteren maar!