Jouw webdesign in Adegem

Til je websitedesign naar een hoger niveau

Neem contact op

OMcollective maakt je webdesign in Adegem doeltreffend

In de customer journey is jouw website één van de belangrijkste touchpoints. Het is een evidentie dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat zijn van de doelgroep die je wil bereiken. Maar ook de look van je website valt niet te onderschatten. Die toont aan bezoekers waar jij als merk of organisatie voor staat. Dat op de hele website de beleving en branding van je merk terug te vinden is. En daar treedt het webdesign op de voorgrond. Waar we met onze ontwerpen naar streven? Websitebezoekers aantrekken, overtuigen en laten converteren!

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

De aanpak voor jouw webdesign in Adegem

 

De analyse

Eerst maken we een foto van je huidige website, die we daarna van a tot z analyseren. Met andere woorden, je website krijgt een volledige ontleding. Die audit leidt tot een adviesdocument waarin we de optimalisatiepunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website benoemen.
 

Ultieme merkbeleving met UI

Onze designers geven de juiste look-and-feel van je merk mee aan de opmaak van de website. Zij gaan na de analyse aan de slag. Hun doel? Een website creëren die volledig past binnen je branding en die jouw merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt opgesteld op basis van jouw huisstijl.
 

UX zorgt voor maximaal gebruikscomfort

Dat grafische ontwerp gaat hand in hand met de gebruikerservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site. Door te focussen op UX (User Experience) navigeert de gebruiker makkelijker en duidelijker. Als UX-expert bouwen we de juiste architectuur voor je nieuwe webdesign.
 

Copy

Een échte must? SEO-proof webteksten. Zowel valabele content over jouw producten of diensten als wervende blogs en cases. Kwalitatieve content wendt zich tot een specifieke doelgroep en heeft aandacht voor alle aspecten van die doelgroep. Onze copywriters pennen de juiste content neer die aansluit bij jouw tone of voice.
 

Development

Elk intuïtief, gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) heeft een degelijk webdesign in Adegem nodig. Volgens ons is dat essentieel, want je moet achteraf zelf instaan voor het onderhoud van je website. We voorzien uiteraard ook een training waarin we al je collega’s met de nieuwe website leren werken, of course.
 

Support

Na de lancering van je site, stopt het werk uiteraard niet. Nadien blijven we beschikbaar voor o.a. de SEO-optimalisatie van nieuwe pagina’s of content, opvolging van je hosting, het voorzien van nieuwe designtemplates enzovoort. Verdere opvolging door het websitecreatieteam hoort bij onze basisservice.
 

Jouw webdesign maximaal benutten? Neem contact op

Onze experts helpen je graag