Sterk webdesign in Heverlee

Een professioneel design voor je website

Neem contact op

Een efficiënt webdesign in Heverlee met OMcollective

Jouw website is één van de belangrijkste touchpoints in de customer journey. Het is belangrijk dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat is van de doelgroep die je wil bereiken. Maar dat geldt ook voor de uitstraling van jouw website. Die toont namelijk waar jij als merk of organisatie voor staat. Dat de beleving en branding van je merk overal op je site terug te vinden is. En daar komt het webdesign aan te pas. Waar we naartoe willen met onze ontwerpen? Je bezoekers overtuigen, vasthouden en laten converteren!

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

Onze aanpak voor jouw websiteontwikkeling in Heverlee

 

Audit

We leggen je huidige website vast op foto. Die analyseren we dan van a tot z. Kortom, we geven je website een volledige doorlichting. Na die audit stellen we een adviesdocument op met verbeterpunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website.
 

Ultieme merkbeleving met UI

Onze designers verzorgen de opmaak van je site zodat die de juist look-and-feel van je merk krijgt. Na de analyse creëren zij een website die helemaal past binnen jouw branding en je merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt op basis van jouw huisstijl ontworpen.
 

UX zorgt voor maximaal gebruikscomfort

Het grafische ontwerp staat in nauwe verbinding met de gebruikerservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site. Via het UX-gedeelte (User Experience) navigeert de gebruiker makkelijk en duidelijk. Met onze UX-experts ben je zeker van de juiste architectuur voor je nieuwe webdesign.
 

Copy

SEO-proof webteksten, ze zijn een must. Valabele content over jouw producten of diensten is er een voorbeeld van, maar ook wervende blogs en cases. Kwalitatieve content richt zich op een specifieke doelgroep en houdt rekening met alle aspecten van die doelgroep. Onze copywriters pennen content voor je neer die aansluit bij jouw tone of voice.
 

Webdevelopment

Elk intuïtief, gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) heeft een degelijk webdesign in Heverlee nodig. Dat vinden wij noodzakelijk om zelf je website achteraf te kunnen onderhouden. We leren alle collega’s met je website werken via een training, of course!
 

Ondersteuning

Natuurlijk stopt het werk na de lancering van je site niet. Ook nadien kan je op ons beroep doen voor de SEO-optimalisatie van nieuwe pagina’s of content, de opvolging van je hosting, het voorzien van nieuwe designtemplates en ga zo maar door. Verdere opvolging van het websitecreatieteam behoort tot onze basisservice.
 

Jouw webdesign naar een hoger niveau tillen? Get in touch!

Onze experts helpen je graag