Sterk webdesign in Kampenhout

Til je websitedesign naar een hoger niveau

Neem contact op

OMcollective verzorgt je webdesign in Kampenhout

Jouw website is één van de belangrijkste touchpoints in de customer journey. Het is van uiterst belang dat de informatie, het aanbod en de gebruikservaring op maat is van je gewenste doelgroep. Maar ook de look van je website moet uitstralen waar jij als merk of organisatie voor staat. Dat de site volledig doordrongen is van de beleving en branding van jouw merk. En daar komt het design van de website op de voorgrond. De hoofddoelstelling van onze ontwerpen? Bezoekers overtuigen, vasthouden en laten converteren!

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

Hoe we jouw webdesign in Kampenhout aanpakken

 

Audit

Nadat we een foto van jouw site maakten, analyseren we die van a tot z. Met andere woorden, je website krijgt een volledige ontleding. Die audit leidt tot een adviesdocument met verbeterpunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website.
 

De ultieme merkbeleving met UI

Onze designers geven je website de juiste look-and-feel van je merk. Ze gaan na de analyse aan de slag om een website te creëren die volledig binnen jouw branding past en jouw merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt in jouw huisstijl ontwikkeld.
 

Optimaal gebruiksgemak met UX

Het grafische ontwerp staat in nauwe verbinding met de gebruikerservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site. Het UX-gedeelte (User Experience) zorgt ervoor dat navigeren makkelijk gaat en duidelijk is voor de gebruiker. Onze UX-experts bouwen de juiste architectuur van je nieuwe webdesign.
 

Copy

Een échte must? SEO-proof webteksten. Dat kan gaan over valabele content over jouw producten of diensten, maar vergeet ook wervende blogs en cases niet. Kwalitatieve content spreekt een specifieke doelgroep aan en heeft aandacht voor alle aspecten van die doelgroep. Voor de copywriters van OMcollective is het dagelijkse kost om de juiste content neer te pennen die aansluit bij jouw tone of voice.
 

Webdevelopment

Achter elk degelijk webdesign in Kampenhout zit een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Volgens ons is dat essentieel, want je moet nadien zelf instaan voor het onderhoud van je website. Uiteraard voorzien we een training waarin we al je collega’s met de nieuwe website leren werken, of course.
 

Ondersteuning

Ons werk zit er na de lancering van je site niet zomaar op. Ook nadien helpen we je graag verder met nieuwe pagina’s of content die SEO-geoptimaliseerd moeten worden, opvolging van je hosting, nieuwe designtemplates etcetera. Tot onze basisservice hoort de verdere opvolging door het websitecreatieteam.
 

Jouw webdesign naar een hoger niveau tillen? Neem contact op

Onze experts helpen je graag