Webdesign in Kluisbergen

Websitedesign in Kluisbergen van een hoger niveau

OMcollective verzorgt je webdesign in Kluisbergen

Eén van de belangrijkste touchpoints in de customer journey? Dat is je website. Het is een evidentie dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat zijn van de doelgroep die je wil bereiken. Hetzelfde geldt voor de look van jouw website. Die straalt namelijk uit waar je als merk of organisatie voor staat. Dat de beleving en branding van je merk overal op je site terug te vinden is. Een professioneel, doordacht webdesign in Kluisbergen komt hierbij zeker van pas. Waar we met onze ontwerpen naar streven? Bezoekers aantrekken, hen overhalen en laten converteren!

 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

Onze aanpak voor jouw websiteontwikkeling in Kluisbergen

 

Audit

Eerst maken we een foto van jouw huidige website. Die analyseren we dan van a tot z. Kortom, we zorgen voor een volledige doorlichting. Na die audit stellen we een adviesdocument op met optimalisatiepunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website.
 

De ultieme merkbeleving met UI

Onze designers geven de opmaak van je website de juiste look-and-feel van je merk mee. Ze gaan na de analyse aan de slag om een website te creëren die helemaal binnen jouw branding past en jouw merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt ontwikkeld volgens jouw huisstijl.
 

UX zorgt voor maximaal gebruikscomfort

Het grafische ontwerp, de gebruikservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site gaan hand in hand. Via het UX-gedeelte (User Experience) navigeert de gebruiker makkelijk en duidelijk. Als UX-expert bouwen we de juiste architectuur voor je nieuwe webdesign in Kluisbergen.
 

Contentinvulling

SEO-proof webteksten zijn essentieel. Dat gaat van valabele content over jouw producten of diensten tot wervende blogs en cases. Kwalitatieve content spreekt een specifieke doelgroep aan en houdt rekening met alle aspecten van die doelgroep. Onze copywriters voorzien de juiste content die aansluit bij jouw tone of voice.
 

Development

Elk intuïtief, gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) heeft een degelijk webdesign in Kluisbergen nodig. Om zelf je website te kunnen onderhouden achteraf, vinden wij dat absoluut noodzakelijk. We leren alle collega’s met je website werken via een training, of course!
 

Ondersteuning

Ons werk zit er na de lancering van je site niet zomaar op. Ook nadien helpen we je graag verder met nieuwe pagina’s of content die SEO-geoptimaliseerd moeten worden, opvolging van je hosting, nieuwe designtemplates etcetera. Tot onze basisservice hoort de verdere opvolging door het websitecreatieteam.
 

Wil je jouw webdesign in Kluisbergen optimaal inzetten? Neem contact op

Onze experts helpen je graag