Jouw webdesign in Kortenberg

Geef een upgrade aan je websitedesign

Neem contact op

OMcollective maakt je webdesign in Kortenberg doeltreffend

Eén van de belangrijkste touchpoints in de customer journey? Dat is je website. Het is belangrijk dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat is van de doelgroep die je wil bereiken. Maar ook je website moet visueel uitstralen waar jij als merk of organisatie voor staat. Dat de beleving en branding van je merk overal op je site terug te vinden is. Je realiseert het allemaal met een professioneel webdesign. Waar we met onze ontwerpen naar streven? Je bezoekers overhalen, vasthouden en laten converteren!

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

De aanpak voor jouw webdesign in Kortenberg

 

Analyse

We leggen je huidige website vast op foto en analyseren die van a tot z. Kortom, we geven je website een volledige doorlichting. Uit die audit komt een adviesdocument. Daarin benoemen we de optimalisatiepunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website.
 

Een ultieme merkbeleving door UI

Onze designers werken aan de opmaak van je website zodat die de juiste look-and-feel van je merk meekrijgt. Na de analyse gaan zij aan de slag om een website te creëren die helemaal binnen jouw branding past en je merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt uitgewerkt volgens jouw huisstijl.
 

Maximaal gebruikscomfort met UX

Dat grafische ontwerp gaat hand in hand met de gebruikerservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site. Het UX-gedeelte (User Experience) laat de gebruiker duidelijker en makkelijker navigeren. Onze UX-experts zorgen voor de juiste architectuur van je nieuwe webdesign.
 

Copy

SEO-proof webteksten, 't is een must. Dat gaat van valabele content over jouw producten of diensten tot wervende blogs en cases. Kwalitatieve content richt zich tot een specifieke doelgroep en heeft aandacht voor alle aspecten van die doelgroep. De copywriters van OMcollective zijn dagelijks in de weer met het neerpennen van de juiste content.
 

Development

Er zit een intuïtief, gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) achter elk degelijk webdesign in Kortenberg. Om zelf je website te kunnen onderhouden nadien, vinden wij dat absoluut noodzakelijk. We voorzien uiteraard ook een training voor alle collega's die met je website moeten leren werken, of course!
 

Support

Na de lancering van je site, stopt het werk natuurlijk niet. Ook nadien helpen we je uit de nood met pagina’s of content die SEO-geoptimaliseerd moeten worden, de opvolging van je hosting, nieuwe designtemplates etcetera. In onze basisservice zit de verdere opvolging door het websitecreatieteam.
 

Het maximum uit je webdesign halen? Contacteer ons nu

Onze experts helpen je graag