Een webdesign dat doet opkijken. Dat je doet verlangen naar méér. Een wow-gevoel dat je drijft om de site verder te ontdekken. En dat is precies het doel van je site, toch? En nog belangrijker: dat je uit die ontdekkingstocht voordeel haalt. Offertes, afspraken, inschrijvingen of aankopen. Wat je doel ook is, de webdesigners in Kortijs van OMcollective bouwen mee aan de eyecatcher van jouw bedrijf.

Mooi én functioneel webdesign in Kortijs

Geen betere plek om je merk of bedrijf een gezicht te geven dan je site. Een aangenaam ogend webdesign is een grote hulp daarbij. Sommige webdesigners vergeten helaas wel eens dat functionaliteit ook een grote rol speelt in de beleving van (potentiële) klanten. Bij OMcollective houden we rekening met beide. We zorgen ervoor dat alle informatie overzichtelijk terug te vinden is en vormen je waarden en ideeën om tot een heldere, visueel aantrekkelijke site. Met een onvergetelijke website die het karakter van je merk uitstraalt, onderscheid je je moeiteloos van de concurrentie. Heb je zelf geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Geen zorgen, de experts van OMcollective hebben kennis over je webdesign in Kortijs, maar ook over elk ander onderdeel dat een website doeltreffend maakt. Development, marketing, beeld en copywriting. Samen maken we een uitmuntende site.

webdesign OMcollective

Webdesign in Kortijs, het onmisbaar puzzelstuk van je marketingstrategie

Elk bedrijf heeft unieke (marketing)doelstellingen. Voor het ene bedrijf zijn meer websitebezoekers belangrijk, voor het andere meer omzet. Wat je doelstelling ook is, je website speelt een cruciale rol. Een conversiegericht, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign in Kortijs helpt je al een heel eind op weg. Weet echter dat dit slechts het vertrekpunt is van je online marketingstrategie. Relevante en kwalitatieve content moet je site sterk maken en SEA en SEO halen verkeer naar je pagina’s. Hoe daar dan de juiste conversies uitkomen? Daarvoor verenigen we al onze expertises. Zo behalen we ongetwijfeld het gewenste resultaat.

Webdesign in Kortijs: onlosmakelijk verbonden met webdevelopment

Webdesign en webdevelopment, het is een ijzersterk stel. Dat weten we bij OMcollective maar al te goed. Onze webdevelopers spreken onverstaanbare programmeertalen en voelen zich thuis in de krochten van gecodeerde frameworks. Ze maken samen met de webdesigners in Kortijs (en met de strategen en marketeers) sterke pagina’s, intuïtieve navigatiestructuren en zorgen ervoor dat de pagina’s snel laden. Ze focussen op een maximale gebruiksvriendelijkheid voor je site. De ideale manier om dit te doen? User experience, afgekort UX. De bezoekers zodanig centraal zetten dat ze overgaan tot conversies. Niet de makkelijkste taak, maar bij OMcollective weten we wat we doen.