Jouw webdesign in Wortegem-Petegem

Ga voluit voor een professioneel webdesign in Wortegem-Petegem

Een efficiënt webdesign in Wortegem-Petegem voor jouw product of dienst

Jouw website is een cruciaal touchpoint binnen de customer journey. Het is noodzakelijk dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat zijn van de doelgroep die je wil bereiken. Maar ook je website moet visueel uitstralen waar jij als merk of organisatie voor staat. Dat de beleving en branding van je merk volledig opgaat in je site. Een professioneel, doordacht webdesign in Wortegem-Petegem komt hierbij zeker van pas. Wat we met onze ontwerpen vooral willen bereiken? Overtuigen, vasthouden en converteren!

 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

Onze aanpak voor jouw websiteontwikkeling in Wortegem-Petegem

 

Audit

We leggen je huidige website vast op foto. Die analyseren we dan van a tot z. Met andere woorden, je website krijgt een volledige ontleding. Uit die audit komt een adviesdocument. Daarin benoemen we de optimalisatiepunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website.
 

De ultieme merkbeleving met UI

Onze designers geven je website de juiste look-and-feel van je merk. Ze creëren na de analyse een website die volledig past binnen jouw branding en die je merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt ontwikkeld volgens jouw huisstijl.
 

Optimaal gebruiksgemak met UX

Dat grafische ontwerp, de gebruikerservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site hebben invloed op elkaar. Het UX-gedeelte (User Experience) zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijker en duidelijker kan navigeren. Met onze UX-experts ben je zeker van de juiste architectuur voor je nieuwe webdesign in Wortegem-Petegem.
 

Contentinvulling

SEO-proof webteksten zijn essentieel. Hieronder valt zowel valabele content over jouw producten of diensten als wervende blogs en cases. Kwalitatieve content richt zich op een specifieke doelgroep en houdt rekening met alle aspecten van die doelgroep. Onze copywriters pennen de juiste content neer die aansluit bij jouw tone of voice.
 

Webdevelopment

Een degelijk webdesign in Wortegem-Petegem en een intuïtief, gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) gaan hand in hand. Een essentieel iets, volgens ons, om zelf je website te kunnen onderhouden achteraf. We leren alle collega’s met je website werken via een training, of course!
 

Ondersteuning

Het werk stopt natuurlijk niet na de lancering van je site. Nadien blijven we beschikbaar voor o.a. de SEO-optimalisatie van nieuwe pagina’s of content, opvolging van je hosting, het voorzien van nieuwe designtemplates enzovoort. Tot onze basisservice hoort de verdere opvolging door het websitecreatieteam.
 

Wil je jouw webdesign in Wortegem-Petegem optimaal inzetten? Neem contact op

Onze experts helpen je graag