Sterk webdesign in Zellik

Een professioneel design voor je website in Zellik

Een efficiënt webdesign in Zellik voor jouw product of dienst

Eén van de belangrijkste touchpoints in de customer journey? Dat is je website. Het is noodzakelijk dat de informatie, het aanbod en gebruikservaring op maat zijn van de doelgroep die je wil bereiken. Maar ook dat je website uitstraalt waar jij als merk of organisatie voor staat. Dat jouw site doorspekt is met de beleving en branding van je merk. Met een professioneel webdesign in Zellik maak je dat waar. Wat we met onze ontwerpen vooral willen bereiken? Websitebezoekers aantrekken, overtuigen en laten converteren!

 

"Voor ons ambitieus project vonden wij in OMcollective de ideale partner. Het brede team van experten met vakkennis in hun gebied (marketing, SEO, design, development …) zorgde ervoor dat onze doelstellingen en strakke deadline ruim gehaald werd."

Robbe Delaet Co-founder Beleggers University

De aanpak voor jouw webdesign in Zellik

 

De analyse

We maken een foto van jouw huidige website en analyseren die van a tot z. Kortom, we zorgen voor een volledige doorlichting. Uit die audit komt een adviesdocument met optimalisatiepunten en vereisten voor de toekomstige, nieuwe website.
 

Een ultieme merkbeleving door UI

Onze designers zorgen ervoor dat de opmaak van je website de juiste look-and-feel van jouw merk krijgt. Ze creëren na de analyse een website die volledig past binnen jouw branding en die je merkverhaal vertelt. De UI (User Interface) wordt volgens jouw huisstijl uitgewerkt.
 

UX zorgt voor maximaal gebruikscomfort

Dat grafische ontwerp, de gebruikerservaring en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site hebben invloed op elkaar. Via het UX-gedeelte (User Experience) navigeert de gebruiker makkelijk en duidelijk. Als UX-expert bouwen we de juiste architectuur voor je nieuwe webdesign in Zellik.
 

Copy

Een échte must? SEO-proof webteksten. Dat kan gaan over valabele content over jouw producten of diensten, maar vergeet ook wervende blogs en cases niet. Kwalitatieve content richt zich op een specifieke doelgroep en houdt rekening met alle aspecten van die doelgroep. De copywriters van OMcollective zijn dagelijks in de weer met het neerpennen van de juiste content.
 

Webdevelopment

Er zit een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) achter elk degelijk webdesign in Zellik. Dat vinden wij noodzakelijk om zelf je website nadien te kunnen onderhouden. We voorzien natuurlijk ook een training waarin we al je collega’s met de nieuwe website leren werken, of course.
 

Ondersteuning

Het werk zit er na de lancering van je site niet op natuurlijk. Nadien blijven we beschikbaar voor o.a. de SEO-optimalisatie van nieuwe pagina’s of content, opvolging van je hosting, het voorzien van nieuwe designtemplates enzovoort. De verdere opvolging door het websitecreatieteam behoort tot onze basisservice.
 

Het maximum uit je webdesign in Zellik halen? Contacteer ons nu

Onze experts helpen je graag