Reclamebureau in Mol op maat van je marketingnoden

De balans tussen een sterke strategie en een sterk merkverhaal

Neem contact op

Het reclamebureau in Mol voor al je marketingvragen

De uitdagingen die op je pad komen in de razendsnel veranderende digitale wereld zijn niet min. Met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken is dé challenge van dit decennium voor elk merk.

Wij hebben de expertise in huis om je bedrijf te laten groeien, welke on- en offline doelstellingen je ook voor ogen hebt (meer verkoop, kwalitatieve leads genereren, maximaal rendement voor je digitale marketing, een sterkere bedrijfs- of marketingstrategie). De focus komt in ons full service reclamebureau te liggen op vijf pijlers: strategie, branding, on- en offline touchpoints, performance marketing en communicatie. We bouwden de nodige knowhow op om in elk domein uit te blinken. We zijn er fier op. En met die kennis willen we bedrijven van dienst zijn.

OMcollective focust als reclamebureau op de middelgrote en grote ondernemingen en biedt de beste oplossing voor elke marketingvraagstuk dat je kan bedenken. Aan standaardpakketten doen we niet mee, wel aan maatwerk. Diverse sectoren maken gebruik van onze diensten: automotive, retail, bank & financiën, e-commerce, services. Tot de klantenportefeuille behoren namen als Europabank, Duvel Moortgat, Renson, Belisol, Fietsen De Geus en Damiaanactie. We move their business.

Ik wil contact opnemen
 

"Voor ons is een langdurige partnerrelatie cruciaal. Met OMcollective hebben we de ideale digitale partner gevonden. Samen werken we concepten en plannen uit om onze digitale campagnes te beheren en te optimaliseren."

Amaury Rooselaer Marketing Director Europabank

Hoe we jouw marketingvraag aanpakken

 

Strategie

Weet je waar je naartoe wil? Dat is een goed begin. Maar de weg ernaartoe uitdokteren, is wat anders. We zetten samen de eerste stappen om je businessdoelstellingen te vertalen naar een ambitieuze, maar ook haalbare marketingstrategie.
 

Branding

Met je merk wil je een onderscheidende positionering op de markt innemen. Wat we bij OMcollective doen, is jouw merkidentiteit en -verhaal vormgeven. Met het logo, de kleuren en strategieën zoals storytelling brengen we ze tot leven.
 

On- en offline touchpoints

Zijn je verhaal en identiteit aangescherpt? Dan is het hoog tijd om ze over alle dragers heen door te trekken. De cirkel van de customer journey moet rond zijn, of het nu gaat over visitekaartjes, winkelpunten, mailings of je website. Eén van de belangrijkste touchpoints in die journey is trouwens jouw website. Het combineren van de juiste expertises ligt aan de bron van een goede website. Door de samenwerking van developers, strategen, digital marketeers, designers en copywriters garandeert OMcollective resultaatgerichte websites.
 

Performance marketing

Een sterke strategie zetten wij om in een sterk verhaal. Dat vertalen we daarna naar een concreet plan met tastbare doelen. Ons reclamebureau in Mol neemt alle data en doelgroepen, contentplannen, advertisingkanalen en budgetten onder de loep en optimaliseren ze. Hiervoor doen we altijd beroep op een omnichannelstrategie. Die zetten we in om ambitieuze doelstellingen te behalen die je inspanningen laten renderen.
 

To the point communicatie

Bedrijfscommunicatie, het is zowel een belangrijke als uitdagende discipline. Consistente, doortastende en duidelijke communicatie speelt in het voordeel van ieder bedrijf. Creatieve copy, ijzersterke creaties en straffe communicatiecampagnes waarbij de juiste media ingezet worden? Dat zijn een paar voorbeelden die wij voor onze rekening nemen. Ons eigen studioteam makes your brand shine.
 

Overal beschikbaar, live of virtueel

Het is voor ons als digitals nomads geen optie om op slechts één plek aanwezig te zijn. Ons reclamebureau is daarom overal, ook in Mol. In Sint-Niklaas bevindt zich het hoofdkantoor, maar in realiteit zijn we steeds in de buurt. Je bereikt ons altijd online.
 

In gesprek gaan met ons reclamebureau? Neem contact op

Onze experts helpen je graag